Home » Transport

Transport-
sector

Transportbedrijf of werkzoekend in de transport

Er zijn niet veel garanties in het leven, maar wij, van FlexOnYou garanderen dat wij altijd een baan hebben voor vrachtwagenchauffeurs. Ook garanderen wij aan transportbedrijven dat wij altijd chauffeurs beschikbaar hebben voor openstaande vacatures. Meer weten? Klik hier en vraag meer informatie aan.

Vrachtwagen chauffeur binnen

Wat je als vrachtwagen- chauffeur moet weten over ons!

Wij bieden ontwikkelingsmogelijkheden en scholing aan. Dit is overigens niet verplicht, maar de mogelijkheid is er zeker. We weten dat vrachtwagenchauffeurs niet de hele dag omringd zijn met veel collega’s, maar ons enthousiaste team zorgt absoluut voor een goede werksfeer. FlexOnYou waardeert de vrachtwagenchauffeurs. Daarom bieden wij alle vrachtwagenchauffeurs uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Selectie

Ons wervingsteam werkt elke dag hard om gekwalificeerd personeel aan te trekken. Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. De wil om hard te werken is absoluut belangrijk, belangrijk is dat iemand fysiek goed in orde is. Werken in de fundering is buitenwerk, dus ook daar dient men geen problemen mee te hebben. Het kan zijn dat een project aan de andere kant van Nederland uitgevoerd moet worden, op die momenten ga je met een team in de kost, je blijft in de buurt van de bouw overnachten, uiteraard staat hier een vergoeding tegenover. Werken in de fundering biedt een goed inkomen en er is de mogelijkheid om veel uren te maken, die allemaal uitbetaald worden.

Voorbereiding

We streven naar een optimale voorbereiding voor de start van de werkzaamheden. De mannen krijgen te zien wat het werken in de fundering inhoudt door middel van een video presentatie. Wij zorgen dat VCA en GPI kunnen worden gehaald als dit nog niet het geval is. Veiligheid is zeer belangrijk, dit zullen we uitgebreid illustreren met behulp van video’s en praktijkcases. We beschikken over een scala aan materialen die we zullen laten zien, waardoor meteen duidelijk wordt welke materialen gebruikt worden op de bouwplaats. Tot slot maken we goede afspraken en bespreken we de algemene werknemersvaardigheden. Wij zorgen ervoor dat een nieuwe werknemer een vliegende start kan maken bij een nieuwe opdrachtgever.

Begeleiding van vrachtwagenchauffeurs

Wij zorgen ervoor dat vrachtwagenchauffeurs die een baan zoeken terecht kunnen bij professionele opdrachtgevers. Ook bieden wij de mogelijkheid dat een medewerker van FlexOnYou de 1e dag meegaat om voor een soepele start te zorgen en de vrachtwagenchauffeur snel de weg op kan. We vinden het belangrijk dat er goede communicatie is tussen alle partijen. Uiteraard kan er altijd contact opgenomen worden voor vragen en andere zaken die niet kunnen wachten. Wil je aan de slag als vrachtwagenchauffeur of ben je als bedrijf op zoek naar chauffeurs? Vraag dan meer informatie aan.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Beginnen

Meld je aan bij FlexOnYou en informeer ons over jouw wensen en kwalificaties. Onze recruiters bekijken jouw aanmelding zorgvuldig. Daarna nemen ze snel contact met je op.

Kennismaking

Bij onze ontmoeting leren we je graag beter kennen en ontdekken we wat jouw doelen zijn. We denken graag met je mee en onderzoeken samen met jou de mogelijkheden binnen FlexOnYou en met onze partners.

Doelen

Na ons gesprek bekijken we jouw persoonlijke doelstellingen en wensen. Op die manier krijgen wij een duidelijk beeld van jouw ambities, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

Match

We hebben hem gevonden: de perfecte match. We streven ernaar dat jij je goed voelt en je volledige potentieel benut. FlexOnYou staat in het teken van jou en onze verbinding. We streven naar een langdurige samenwerking.

Aan de slag

Geweldig nieuws! Je gaat beginnen bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want we blijven goed bereikbaar. Zo kun jij direct contact met ons opnemen. We zijn er voor jou op de werkvloer en bieden ondersteuning waar nodig.

{

Succes is de kruising van geluk en hard werken

Nathalie Veenbrink
Operationeel manager- en beroepscoach

Kennismaken met hét uitzendbureau van Nijmegen

Benieuwd naar alle mogelijkheden? (Want dat zijn er natuurlijk veel), neem dan snel contact op en dan zien we elkaar snel.