Contact

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.
Home » Contact

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Voor-en achternaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoofdkantoor

Bijsterhuizen 1160 E
6546 AS Nijmegen

FlexOnYou voor bedrijven

Wij zijn een betrouwbare partner voor personeelsvraagstukken. In de afgelopen jaren hebben we veel langdurige samenwerkingen opgebouwd. Persoonlijke benadering is voor ons erg belangrijk. We zetten graag dat stapje extra om onze partners van de beste service te voorzien.

Wij hebben veel Nederlandse werkzoekende beschikbaar voor je, maar ook buitenlands personeel is geen probleem. Met het grote tekort aan handen op de arbeidsmarkt verleggen we de grenzen en dus ook letterlijk, want we kunnen ook werken met buitenlands personeel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via het contactformulier.

FlexOnYou voor werkzoekende

Ben je op zoek naar werk? Dan hebben we dat voor je! Wij vinden het belangrijk dat jij op de juiste plek terechtkomt en met plezier naar je werk gaat. We zetten dan ook alles op alles om de zaken goed voor je te regelen. Hierdoor hebben we voornamelijk langdurige samenwerkingen. Ook bieden we coaching op de werkvloer, persoonlijke begeleiding en opleiding. Zin om te starten met een droomjob? Neem dan contact op via het contactformulier.

Waarom kiezen voor FlexOnYou?

Wij zijn uniek in onze benadering. Voor bedrijven kunnen we specifieke werkzoekende vinden voor jouw bedrijf. Door middel van de juiste online marketing zetten we extra stappen om je te helpen aan het gewenste personeel.

Ook voor werkzoekende zijn we in staat altijd een passend bedrijf te vinden, ook als deze nog niet in ons portfolio zitten. Wij willen partijen waarmee we werken écht verder helpen in de stappen die zij ondernemen. Of dit nu is voor werkzoekende of bedrijven met een hulpvraag omtrent personeel. We werken voor bedrijven door Nederland en hebben ook werkzoekende mensen beschikbaar door heel Nederland.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier.