Home » Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

SNF-113-1536×1536

Heb je hulp nodig?

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt kunnen we ons voorstellen dat het soms moeilijk is om geschikt personeel te vinden. En dat terwijl jij je handen goed kunt gebruiken voor belangrijkere zaken… Gelukkig is FlexOnYou er om je daarbij te ondersteunen. Met een team dat boordevol energie zit, de oplossingen al heeft gevonden voordat het probleem is ontstaan én zich vol overgave inzet om onze mensen op jouw plek te zetten, ben je bij ons aan het juiste adres.

Het vinden en plaatsen van geschikt personeel

We nemen het hele traject omtrent personeelswerving voor je uit handen. Dat begint dus al bij het vinden en selecteren van geschikte kandidaten, maar stopt niet zodra we iemand geplaatst hebben. We staan, voor onze kandidaten en voor jou, altijd klaar om onze diensten zo goed mogelijk te kunnen leveren. We zorgen ervoor dat “onze jongens” iedere dag weer voor je aan de slag kunnen. Daar mag je op vertrouwen, dan kun jij je focus verleggen naar andere zaken.

SNF-113-1536×1536

Snelle plaatsing van geschikt personeel

Omdat wij het van groot belang achten dat jouw personeelsvraagstukken snel worden opgelost, streven wij ernaar om je op korte termijn te verblijden met een geschikte kandidaat. Met de kennis en expertise die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd hebben we aan een paar woorden genoeg om geschikte mensen voor het personeelsvraagstuk binnen jouw bedrijf te vinden. Daardoor zijn we in staat snel te handelen, zodat jij snel weer kunt doorgaan met volle capaciteit.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Starten

Meld je aan bij FlexOnYou en laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Onze recruiters bekijken jouw aanmelding zorgvuldig. Daarna ontvang je spoedig bericht van hen.

Kennismaking

Tijdens het persoonlijke gesprek leren we je goed kennen en ontdekken we wat jouw doelen zijn. We bespreken graag met je en verkennen de mogelijkheden die FlexOnYou en onze partners bieden.

Doelstellingen

Na ons gesprek brengen we jouw persoonlijke wensen en doelen in kaart. Op die manier krijgen wij een duidelijk beeld van jouw ambities, zodat we een geschikte match voor je kunnen maken.

Match

We hebben jouw perfecte match gevonden. We streven ernaar dat jij je goed voelt en je volledige potentieel benut. FlexOnYou zet jou centraal en hecht waarde aan onze relatie. We gaan natuurlijk voor een lange samenwerking.

Aan de slag

Goed nieuws! Je gaat aan de slag bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want we houden de communicatielijnen kort. Zo kun jij direct contact met ons opnemen. We zijn jouw partner op de werkvloer en helpen waar we kunnen.

{

Jouw succes is ons doel

Anis Mansouri
Outbound Sales Manager

SNF-113-1536×1536

Sectoren

Omdat we begrijpen dat het vinden van gekwalificeerd personeel niet altijd makkelijk is, ligt onze focus voornamelijk op de sectoren bouw en infra. We weten van A tot Z wat er speelt en wat de ontwikkelingen zijn, waardoor we goed kunnen inschatten welke vaardigheden en kwaliteiten je zoekt. Met het oog op de toekomst hebben we ons tevens gespecialiseerd in het vinden van geschikt personeel uit internationale bronnen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is voor hen wanneer ze naar Nederland komen om te werken. Van huisvesting tot zorgverzekeringen: alles wordt voor ze geregeld. 

Hoe mogen we jou helpen?

FlexOnYou kent alle ins en outs van het wervingsproces, de selectieprocedure, het uitzenden, de internationale oriëntatie, scholing én coaching. We durven dan ook te beloven dat we jou kunnen helpen. Dus, sta je te springen om helpende handen? Neem dan gauw contact met ons op. We staan voor je klaar.