Opdrachtgevers

Kunnen we je helpen?

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt kunnen we ons voorstellen dat je soms met de handen in het haar zit tijdens de zoektocht naar geschikt personeel. En dat terwijl jij je handen goed kunt gebruiken voor belangrijkere zaken… Gelukkig is FlexOnYou er om opdrachtgevers daarbij te helpen. Met een team dat barst van de energie, de oplossingen al heeft gevonden voordat het probleem is ontstaan én zich vol overgave inzet om onze mensen op jouw plek te zetten, ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem direct contact op

Personeels-
werving
en -plaatsing

We nemen het hele traject omtrent personeelswerving voor je uit handen. Dat begint dus al bij de werving en selectie, maar stopt niet zodra we iemand geplaatst hebben. We staan, voor zowel onze mensen als voor jou, altijd klaar om onze diensten zo goed mogelijk te kunnen leveren. We zorgen ervoor dat “onze jongens” iedere dag weer voor je aan de slag kunnen. Daar mag je op vertrouwen, dan kun jij je focus verleggen naar andere zaken.

Flex on You - opdrachtgevers

Snel het juiste personeel

Omdat we het belangrijk vinden dat jij zo snel mogelijk wordt voorzien in jouw behoefte aan personeel, streven wij ernaar om je op een korte termijn te verblijden met een geschikte kandidaat. Met de kennis en expertise die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, hebben we aan een paar woorden genoeg om geschikte mensen voor het personeelsvraagstuk binnen jouw bedrijf te vinden. Daardoor zijn we in staat snel te schakelen, zodat jij binnen een mum van tijd weer op volle toeren kunt draaien. 

Oriëntatiegesprek

Om te beginnen brengen we in kaart waar jouw wensen en behoeften liggen en wat de doelen zijn. Zo kunnen we een goed beeld schetsen van het type personeel dat bij jouw organisatie past. Zo kunnen we jou het best van dienst zijn, zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe mensen.

Werving & selectie

Hier begint jouw moment om te shinen in je eigen vakgebied, want vanaf hier pakt FlexOnYou jouw personeelsvraagstuk op. Tijdens de werving en selectie trekken we alles uit de kast om de geschikte mensen voor jouw functie te vinden en selecteren en gaan we gericht op zoek naar geschikte kandidaten.

Sollicitatie

Tijdens de sollicitatieprocedure gaan we rond de tafel met de mensen waarvan wij denken dat ze geschikt zijn voor de functie. Vinden wij de match made in heaven, dan stellen we die aan je voor. Als de eerste stap gezet is, volgt de tweede vanzelf. Dat is de eerste stap in de goede richting.

Plaatsing

Wijst alles erop dat jullie voor elkaar gemaakt zijn, dan zorgen we ervoor dat jouw nieuwe collega volledig voorbereid aan de slag kan. Zeker in de eerste fase blijft FlexOnYou nauw betrokken en hebben zowel de opdrachtgever als de kandidaat alle ruimte om vragen te stellen, waarbij wij graag als schakel dienen.

Bijsturing & zorg

Ook na de eerste fase blijven we betrokken. Een langdurige relatie tussen de verschillende schakels staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kun je altijd bij ons terecht met vragen en opmerkingen. Wij doen ons uiterste best om de kandidaten gemotiveerd en betrokken te houden. Ook buiten zijn werktijden bij jou om.

Jouw succes is ons doel

Anis MansouriOutbound Sales Manager
Flex on You - opdrachtgevers

Sectoren

Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om de gouden handen te vinden, ligt onze focus voornamelijk op de sectoren metaaltechniek, bouw en infra en installatietechniek. We weten van A tot Z wat er speelt en wat de ontwikkelingen zijn, waardoor we goed kunnen inschatten wie je nodig hebt. Met het oog op de toekomst hebben we ons tevens gespecialiseerd in de werving van harde werkers uit het buitenland. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het hen aan niets ontbreekt wanneer ze de keuze maken om in Nederland aan de slag te gaan. Van huisvesting tot zorgverzekeringen: alles wordt voor ze geregeld. 

Lees meer over ons

Hoe mogen we jou helpen?

FlexOnYou kent alle ins en outs van het wervingsproces, de selectieprocedure, het uitzenden, de internationale oriëntatie, scholing én coaching. We durven dan ook te beloven dat we jou kunnen helpen. Dus, sta je te springen om helpende handen? Neem dan gauw contact met ons op. We staan voor je klaar.