Home » Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

SNF-113-1536×1536

Kunnen we je helpen?

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt kunnen we ons voorstellen dat je soms met de handen in het haar zit tijdens de zoektocht naar geschikt personeel. En dat terwijl jij je handen goed kunt gebruiken voor belangrijkere zaken… Gelukkig is FlexOnYou er om opdrachtgevers daarbij te helpen. Met een team dat barst van de energie, de oplossingen al heeft gevonden voordat het probleem is ontstaan én zich vol overgave inzet om onze mensen op jouw plek te zetten, ben je bij ons aan het juiste adres.

Personeelswerving en -plaatsing

We nemen het hele traject omtrent personeelswerving voor je uit handen. Dat begint dus al bij de werving en selectie, maar stopt niet zodra we iemand geplaatst hebben. We staan, voor zowel onze mensen als voor jou, altijd klaar om onze diensten zo goed mogelijk te kunnen leveren. We zorgen ervoor dat “onze jongens” iedere dag weer voor je aan de slag kunnen. Daar mag je op vertrouwen, dan kun jij je focus verleggen naar andere zaken.

SNF-113-1536×1536

Snel het juiste personeel

Omdat we het belangrijk vinden dat jij zo snel mogelijk wordt voorzien in jouw behoefte aan personeel, streven wij ernaar om je op een korte termijn te verblijden met een geschikte kandidaat. Met de kennis en expertise die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, hebben we aan een paar woorden genoeg om geschikte mensen voor het personeelsvraagstuk binnen jouw bedrijf te vinden. Daardoor zijn we in staat snel te schakelen, zodat jij binnen een mum van tijd weer op volle toeren kunt draaien.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Aanmelden

Meld je aan bij FlexOnYou en laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Onze recruiters nemen jouw aanmelding zorgvuldig door. Daarna zullen zij spoedig contact met je opnemen.

Kennismaking

Tijdens het persoonlijke gesprek leren we je graag beter kennen en brengen we in kaart wat jouw ambities zijn. We sparren graag met je en kijken naar de mogelijkheden binnen FlexOnYou en onze partners.

Doelstellingen

Naar aanleiding van de kennismaking brengen we jouw persoonlijke wensen en doelen in kaart. Op die manier krijgen wij een goed beeld van wat jij wil bereiken, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

De perfecte match

We hebben hem gevonden: de perfecte match. Wij willen dat jij goed op je plek zit en het maximale uit jezelf kunt halen. FlexOnYou draait om jou en onze relatie. We gaan natuurlijk voor een lange samenwerking.

Jouw succes

Goed nieuws! Je gaat aan de slag bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want de lijnen blijven kort. Zo kun jij altijd direct contact leggen. We zijn jouw partner op de werkvloer en ondersteunen waar nodig.

{

Jouw succes is ons doel

Anis Mansouri
Outbound Sales Manager

SNF-113-1536×1536

Sectoren

Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om de gouden handen te vinden, ligt onze focus voornamelijk op de sectoren metaaltechniek, bouw en infra en installatietechniek. We weten van A tot Z wat er speelt en wat de ontwikkelingen zijn, waardoor we goed kunnen inschatten wie je nodig hebt. Met het oog op de toekomst hebben we ons tevens gespecialiseerd in de werving van harde werkers uit het buitenland. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het hen aan niets ontbreekt wanneer ze de keuze maken om in Nederland aan de slag te gaan. Van huisvesting tot zorgverzekeringen: alles wordt voor ze geregeld.

Hoe mogen we jou helpen?

FlexOnYou kent alle ins en outs van het wervingsproces, de selectieprocedure, het uitzenden, de internationale oriëntatie, scholing én coaching. We durven dan ook te beloven dat we jou kunnen helpen. Dus, sta je te springen om helpende handen? Neem dan gauw contact met ons op. We staan voor je klaar.