Home » Timmerman baan

VACATURE: JUNIOR TIMMERMAN

Vacature: timmerman (junior)

Wil je aan de slag als timmerman, maar ben je nog beginnend? Dan hebben we goed nieuws, want dan zoeken we jou! Als junior timmerman ben je een harde werker en heb je een goede motivatie. Timmermannen deze dagen zijn goud waard en dat beseffen we bij FlexOnYou.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Aanmelden

Schrijf je in bij FlexOnYou en laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Onze recruiters kijken zorgvuldig naar jouw aanmelding. Daarna ontvang je spoedig bericht van hen.

Kennismaken

Bij onze ontmoeting willen we je graag beter leren kennen en ontdekken we wat jouw doelen zijn. We denken graag met je mee en onderzoeken samen met jou de mogelijkheden binnen FlexOnYou en met onze partners.

Doelen

Na onze ontmoeting analyseren we jouw persoonlijke wensen en doelen. Op die manier begrijpen wij wat jouw doelen zijn, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

Match

We hebben jouw perfecte match gevonden. Wij willen dat jij goed op je plek zit en het maximale uit jezelf kunt halen. FlexOnYou draait om jou en onze relatie. We willen natuurlijk een langdurige werkrelatie opbouwen.

Jouw succes

Geweldig nieuws! Je gaat aan de slag bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want de lijnen blijven kort. Zo kun jij altijd direct contact leggen. We zijn jouw steun op de werkvloer en helpen waar we kunnen.

Junior timmermannen gezocht!

Kom je uit Nijmegen of zou je graag in Nijmegen aan de slag willen als (junior) timmerman? Vraag dan meer informatie aan. Bij FlexOnYou bieden wij altijd een goed salaris, goede arbeidsvoorwaarde en ruimte voor persoonlijke groei. Ook zijn er, mocht je dat willen, doorgroeimogelijkheden. We zeiden het al eerder, voor ons, zijn timmermannen goud waard.

{

Succes is de kruising van geluk en hard werken

Nathalie Veenbrink
Operationeel manager- en beroepscoach

SNF-113-1536×1536

Klaar om als (junior) timmerman aan de slag te gaan?

Goed om te weten! Als (junior) timmerman ben je gestructureerd en kan je volgens een opdracht werken. Ook ben je flexibel, toont initiatief en ben je een teamspeler. Een opleiding van niveau 2 of hoger heeft onze voorkeur, maar is zeker niet verplicht. Het is fijn als je een VCA certificaat hebt, maar mocht dit niet zo zijn, is dat ook geen probleem! Dan zorgen we ervoor dat je die kan behalen. Een diploma is dus niet nodig, de wil om te werken wel! Wil jij de volgende stap zetten en denk je dat we een match kunnen zijn? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kennismaken met hét uitzendbureau van Nijmegen

Benieuwd naar alle mogelijkheden? (Want dat zijn er natuurlijk veel), neem dan snel contact op en dan zien we elkaar snel.