Home » Vrachtwagenchauffeur Nijmegen

Garantie voor vrachtwagenchauffeurs in Nijmegen

SNF-113-1536×1536

Vrachtwagenchauffeur Nijmegen

Er zijn niet veel garanties in het leven, maar wij, van FlexOnYou garanderen dat wij altijd een baan beschikbaar hebben voor vrachtwagenchauffeurs in Nijmegen. Ben jij als vrachtwagenchauffeur op zoek naar een baan waar je alleen in Nederland rijdt? Dan moet je bij ons zijn. Ben je in het bezit van een rijbewijs C en code 95? Dan houdt niks ons meer tegen! Vraag snel en supermakkelijk meer informatie aan. Vanuit hier gaat het balletje rollen en dan vrij snel de wielen van de vrachtwagen met jou als chauffeur!

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Aanmelden

Meld je aan bij FlexOnYou en laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Onze recruiters nemen jouw aanmelding zorgvuldig door. Daarna zullen zij spoedig contact met je opnemen.

Kennismaking

Tijdens het persoonlijke gesprek leren we je graag beter kennen en brengen we in kaart wat jouw ambities zijn. We sparren graag met je en kijken naar de mogelijkheden binnen FlexOnYou en onze partners.

Doelstellingen

Naar aanleiding van de kennismaking brengen we jouw persoonlijke wensen en doelen in kaart. Op die manier krijgen wij een goed beeld van wat jij wil bereiken, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

De perfecte match

We hebben hem gevonden: de perfecte match. Wij willen dat jij goed op je plek zit en het maximale uit jezelf kunt halen. FlexOnYou draait om jou en onze relatie. We gaan natuurlijk voor een lange samenwerking.

Jouw succes

Goed nieuws! Je gaat aan de slag bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want de lijnen blijven kort. Zo kun jij altijd direct contact leggen. We zijn jouw partner op de werkvloer en ondersteunen waar nodig.

{

Succes is de kruising van geluk en hard werken

Nathalie Veenbrink
Operationeel manager- en beroepscoach

Wat je als vrachtwagen- chauffeur moet weten over ons!

Wij bieden ontwikkelingsmogelijkheden en scholing aan. Dit is overigens niet verplicht, maar de mogelijkheid is er zeker.
We weten dat vrachtwagenchauffeurs in Nijmegen niet de hele dag omringd zijn met veel collega’s, maar ons enthousiaste team zorgt absoluut voor een goede werksfeer
FlexOnYou waardeert de vrachtwagenchauffeurs in Nijmegen. Daarom bieden wij alle vrachtwagenchauffeurs uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

SNF-113-1536×1536

Vrachtwagenchauffeur bij FlexOnYou

Uiteraard verwachten wij ook iets van onze vrachtwagenchauffeurs in Nijmegen. Daar kunnen we ook zeker duidelijk in zijn. Je bent een harde werker met de wil om te leren. Ook ben je flexibel, klantvriendelijk en oplossingsgericht. Denk je dat we een match zijn? Vraag dan snel meer informatie aan en hopelijk tot snel!

Kennismaken met hét uitzendbureau van Nijmegen

Benieuwd naar alle mogelijkheden? (Want dat zijn er natuurlijk veel), neem dan snel contact op en dan zien we elkaar snel.