Home » Transport

Transport-
sector

Transportbedrijf of werkzoekend in de transport

Er zijn niet veel garanties in het leven, maar wij, van FlexOnYou garanderen dat wij altijd een baan hebben voor vrachtwagenchauffeurs. Ook garanderen wij aan transportbedrijven dat wij altijd chauffeurs beschikbaar hebben voor openstaande vacatures. Meer weten? Klik hier en vraag meer informatie aan.

Vrachtwagen chauffeur binnen

Wat je als vrachtwagen- chauffeur moet weten over ons!

Wij bieden ontwikkelingsmogelijkheden en scholing aan. Dit is overigens niet verplicht, maar de mogelijkheid is er zeker. We weten dat vrachtwagenchauffeurs niet de hele dag omringd zijn met veel collega’s, maar ons enthousiaste team zorgt absoluut voor een goede werksfeer. FlexOnYou waardeert de vrachtwagenchauffeurs. Daarom bieden wij alle vrachtwagenchauffeurs uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Selectie

Ons recruitmentteam is dagelijks bezig om goed personeel te werven, ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. De wil om hard te werken zeker wel, belangrijk is dat iemand fysiek goed in orde is. Werken in de fundering is buitenwerk, dus ook daar moeten geen bezwaren voor zijn. Het kan zijn dat een project aan de andere kant van Nederland uitgevoerd moet worden, op die momenten ga je met een team in de kost, je blijft in de buurt van de bouw overnachten, uiteraard staat hier een vergoeding tegenover. Werken in de fundering brengt goede verdiensten met zich mee en er is de mogelijkheid om veel uren te maken, die allemaal uitbetaald worden.

Voorbereiding

Een optimale voorbereiding van de start van de werkzaamheden, daar gaan we voor. De mannen krijgen te zien wat het werken in de fundering inhoud a.d.h.v. een filmpje. Wij zorgen dat VCA en GPI kunnen worden gehaald als dit nog niet het geval is. Veiligheid is zeer belangrijk, dit zullen we aan de hand van filmpjes en voorbeelden extra benadrukken en laten zien. We hebben diverse materialen tot onze beschikking, deze zullen we laten zien en zo is al direct duidelijk waar een aantal werkzaamheden mee verricht worden op de bouw. Tot slot maken we goede afspraken en bespreken we de algemene werknemersvaardigheden. Wij zorgen ervoor dat een nieuwe werknemer met deze voorbereiding goed van start kan gaan bij een opdrachtgever.

Begeleiding van vrachtwagenchauffeurs

Wij zorgen ervoor dat vrachtwagenchauffeurs die een baan zoeken terecht kunnen bij professionele opdrachtgevers. Ook bieden wij de mogelijkheid dat een medewerker van FlexOnYou de 1e dag meegaat om voor een soepele start te zorgen en de vrachtwagenchauffeur snel de weg op kan. We vinden het belangrijk dat er goede communicatie is tussen alle partijen. Uiteraard kan er altijd contact opgenomen worden voor vragen en andere zaken die niet kunnen wachten. Wil je aan de slag als vrachtwagenchauffeur of ben je als bedrijf op zoek naar chauffeurs? Vraag dan meer informatie aan.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Aanmelden

Meld je aan bij FlexOnYou en laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Onze recruiters nemen jouw aanmelding zorgvuldig door. Daarna zullen zij spoedig contact met je opnemen.

Kennismaking

Tijdens het persoonlijke gesprek leren we je graag beter kennen en brengen we in kaart wat jouw ambities zijn. We sparren graag met je en kijken naar de mogelijkheden binnen FlexOnYou en onze partners.

Doelstellingen

Naar aanleiding van de kennismaking brengen we jouw persoonlijke wensen en doelen in kaart. Op die manier krijgen wij een goed beeld van wat jij wil bereiken, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

De perfecte match

We hebben hem gevonden: de perfecte match. Wij willen dat jij goed op je plek zit en het maximale uit jezelf kunt halen. FlexOnYou draait om jou en onze relatie. We gaan natuurlijk voor een lange samenwerking.

Jouw succes

Goed nieuws! Je gaat aan de slag bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want de lijnen blijven kort. Zo kun jij altijd direct contact leggen. We zijn jouw partner op de werkvloer en ondersteunen waar nodig.

{

Succes is de kruising van geluk en hard werken

Nathalie Veenbrink
Operationeel manager- en beroepscoach

Kennismaken met hét uitzendbureau van Nijmegen

Benieuwd naar alle mogelijkheden? (Want dat zijn er natuurlijk veel), neem dan snel contact op en dan zien we elkaar snel.