Home » Transport

Transport-
sector

Transportbedrijf of werkzoekend in de transport

Er zijn niet veel garanties in het leven, maar wij, van FlexOnYou garanderen dat wij altijd een baan hebben voor vrachtwagenchauffeurs. Ook garanderen wij aan transportbedrijven dat wij altijd chauffeurs beschikbaar hebben voor openstaande vacatures. Meer weten? Klik hier en vraag meer informatie aan.

Vrachtwagen chauffeur binnen

Wat je als vrachtwagen- chauffeur moet weten over ons!

Wij bieden ontwikkelingsmogelijkheden en scholing aan. Dit is overigens niet verplicht, maar de mogelijkheid is er zeker. We weten dat vrachtwagenchauffeurs niet de hele dag omringd zijn met veel collega’s, maar ons enthousiaste team zorgt absoluut voor een goede werksfeer. FlexOnYou waardeert de vrachtwagenchauffeurs. Daarom bieden wij alle vrachtwagenchauffeurs uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Selectie

Ons wervingsteam werkt elke dag hard om gekwalificeerd personeel aan te trekken. Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. De wil om hard te werken is absoluut belangrijk, belangrijk is dat iemand fysiek goed in orde is. Werken in de fundering is buitenwerk, dus ook daar dient men geen problemen mee te hebben. Het kan zijn dat een project aan de andere kant van Nederland uitgevoerd moet worden, op die momenten ga je met een team in de kost, je blijft in de buurt van de bouw overnachten, uiteraard staat hier een vergoeding tegenover. Werken in de fundering biedt een goed inkomen en er is de mogelijkheid om veel uren te maken, die allemaal uitbetaald worden.

Voorbereiding

We streven naar een optimale voorbereiding voor de start van de werkzaamheden. De mannen krijgen te zien wat het werken in de fundering inhoudt a.d.h.v. een filmpje. Wij zorgen dat VCA en GPI kunnen worden gehaald als dit nog niet het geval is. Veiligheid is zeer belangrijk, dit zullen we nadrukkelijk onder de aandacht brengen met behulp van video’s en praktijkvoorbeelden. We beschikken over een scala aan materialen die we zullen laten zien, om de gebruikte materialen op de bouwplaats te tonen. Tot slot maken we goede afspraken en bespreken we de algemene werknemersvaardigheden. Wij zorgen ervoor dat een nieuwe werknemer goed voorbereid aan de slag kan bij een opdrachtgever.

Begeleiding van vrachtwagenchauffeurs

Wij zorgen ervoor dat vrachtwagenchauffeurs die een baan zoeken terecht kunnen bij professionele opdrachtgevers. Ook bieden wij de mogelijkheid dat een medewerker van FlexOnYou de 1e dag meegaat om voor een soepele start te zorgen en de vrachtwagenchauffeur snel de weg op kan. We vinden het belangrijk dat er goede communicatie is tussen alle partijen. Uiteraard kan er altijd contact opgenomen worden voor vragen en andere zaken die niet kunnen wachten. Wil je aan de slag als vrachtwagenchauffeur of ben je als bedrijf op zoek naar chauffeurs? Vraag dan meer informatie aan.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Aanmelden

Schrijf je in bij FlexOnYou en informeer ons over jouw wensen en kwalificaties. Onze recruiters kijken zorgvuldig naar jouw aanmelding. Daarna ontvang je spoedig bericht van hen.

Kennismaken

Tijdens het persoonlijke gesprek leren we je goed kennen en achterhalen we jouw ambities. We sparren graag met je en onderzoeken samen met jou de mogelijkheden binnen FlexOnYou en met onze partners.

Targets

Na onze ontmoeting bekijken we jouw persoonlijke doelstellingen en wensen. Op die manier krijgen wij een goed beeld van wat jij wil bereiken, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

Match

We hebben de ideale match gevonden. We streven ernaar dat jij je goed voelt en je volledige potentieel benut. FlexOnYou zet jou centraal en hecht waarde aan onze relatie. We streven naar een langdurige samenwerking.

Het is zover

Goed nieuws! Je gaat beginnen bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want we houden de communicatielijnen kort. Zo kun jij direct contact met ons opnemen. We zijn er voor jou op de werkvloer en helpen waar we kunnen.

{

Succes is de kruising van geluk en hard werken

Nathalie Veenbrink
Operationeel manager- en beroepscoach

Kennismaken met hét uitzendbureau van Nijmegen

Benieuwd naar alle mogelijkheden? (Want dat zijn er natuurlijk veel), neem dan snel contact op en dan zien we elkaar snel.