Home » Opdrachtgevers » Diensten

Diensten voor bedrijven

SNF-113-1536×1536

Wij vinden jouw professionals

Je bedrijf groeit. Goed nieuws natuurlijk, maar zodra je het punt nadert waarop je meer werk hebt dan je aankunt, nemen slapeloze nachten misschien wel de overhand – en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bij FlexOnYou begrijpen we dat het aannemen van personeel een grote stap is. De risico’s, de bijkomende administratie en natuurlijk de krapte op de arbeidsmarkt. FlexOnYou is er om jou verder te helpen met recruitment: we werven, selecteren én zenden voor je uit. We vertellen je graag meer over onze diensten.

Ontdek de mogelijkheden

FlexOnYou neemt het gehele traject omtrent jouw personeelsvraagstuk voor je uit handen. Van werving en selectie tot plaatsing en jobcoaching, om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe werknemers zich goed ontwikkelen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en hoe wij het proces met jou aangaan?

SNF-113-1536×1536

Werving & selectie

De begrippen werving & selectie en recruitment worden vaak door elkaar gebruikt. Logisch ook, want beide begrippen slaan op het uitbesteden van het zoeken en vinden van personeel aan een externe partij. Recruitment slaat echter meer op het overkoepelende thema, terwijl werving en selectie echt gaat over het selecteren, binden en in dienst nemen van geschikte kandidaten. Iets waar veel tijd in zit, zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt. Omdat we ons voor kunnen stellen dat jij je tijd liever aan iets anders besteedt, nemen we deze taak graag voor je uit handen.

Proces

Wanneer je dit proces aan FlexOnYou uitbesteedt, bespreken we eerst welke vacatures er openstaan en naar welk type kandidaat je op zoek bent. Daarna gaan wij voor je aan de slag met de werving. Dit doen we door jouw vacature gericht uit te zetten binnen ons netwerk en via andere kanalen. Zodra er reacties binnenkomen, worden die door ons verzameld. We gaan in gesprek met degenen waar wij potentie in zien voor jouw bedrijf. Als je daarbij aanwezig wil zijn dan mag dat natuurlijk, maar het hoeft niet. De kandidaten die ons inziens het best bij je passen, brengen we met jou in contact. en.

SNF-113-1536×1536
{

Samen bereiken we meer

Boy van de Beek
Financieel manager

SNF-113-1536×1536

Uitzenden

Heb je tijdelijk extra capaciteit nodig of zoek je hulp voor een bepaalde periode? Dan kan uitzenden iets voor je zijn. Uitzendkrachten kunnen tijdelijk worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met een periode van piekwerkzaamheden of langdurige uitval van je vaste krachten.

Proces

Nadat we de sollicitatie van de kandidaat positief hebben beoordeeld en een inschatting hebben gemaakt van zijn competenties, nodigen we hem uit op gesprek. Wanneer de kandidaat geschikt wordt geschat voor een bepaalde functie, nemen we contact op met potentiële opdrachtgevers. Zo niet, dan wordt hij in ons systeem opgenomen en proberen we zo snel mogelijk alsnog een passende plek voor de kandidaat te vinden. Zodra we een match hebben gevonden zorgen wij ervoor dat alles (administratief) geregeld wordt en de kandidaat zonder tegenslagen aan de slag kan.

SNF-113-1536×1536

Hoe mogen we jou helpen?

Are you ready? Mooi! Wij zijn ook helemaal klaar om jou te ontmoeten. Twijfel je nog of wij werk kunnen vinden dat bij je past? Geen probleem. FlexOnYou denkt altijd in oplossingen, dus ook dan kun je – geheel vrijblijvend – contact met ons opnemen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om jouw carrière een boost te geven.