Home » Opdrachtgevers » Werkwijze

Onze werkwijze
voor bedrijven

SNF-113-1536×1536

Van werving tot plaatsing – en alles wat daarna komt

Gefeliciteerd! Je staat op het punt om jouw team uit te breiden en daarmee je bedrijf naar een volgend niveau te tillen. Mooie stap! Daar helpen we je graag bij, want we weten als geen ander hoe belangrijk het is om het juiste personeel te vinden om door te kunnen groeien. Bij FlexOnYou kennen we de kneepjes van het vak en zorgen we ervoor dat we echte werknemers in de bouw voor je regelen, zodat jij je kunt richten op andere zaken.

FlexOnYou neemt alle zorg omtrent jouw personeelsvraagstuk voor je uit handen. Dat betekent dat we niet alleen de stappen van werving tot plaatsing voor onze rekening nemen, maar ook alle bijsturing en nazorg, zodat jij zorgeloos kunt vertrouwen op onze mensen, dat is onze werkwijze. Het enige dat wij van je nodig hebben is een beeld van jouw wensen en behoeften, dan regelen wij de rest.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Beginnen

Meld je aan bij FlexOnYou en vertel ons waar je naar op zoek bent en wat jouw sterke punten zijn. Onze recruiters kijken zorgvuldig naar jouw aanmelding. Daarna nemen ze snel contact met je op.

Kennismaking

Bij onze ontmoeting leren we je goed kennen en brengen we in kaart wat jouw ambities zijn. We sparren graag met je en verkennen de mogelijkheden die FlexOnYou en onze partners bieden.

Doelstellingen

Naar aanleiding van de kennismaking bekijken we jouw persoonlijke doelstellingen en wensen. Op die manier krijgen wij een duidelijk beeld van jouw ambities, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

De perfecte match

We hebben hem gevonden: de perfecte match. Het is ons doel dat jij je comfortabel voelt en het beste uit jezelf haalt. FlexOnYou draait om jou en onze relatie. We streven naar een langdurige samenwerking.

Jouw succes

Geweldig nieuws! Je gaat starten bij je nieuwe baan. Je bent nog niet van ons af, want we houden de communicatielijnen kort. Zo kun jij ons altijd direct bereiken. We zijn jouw steun op de werkvloer en helpen waar we kunnen.

Oriëntatiegesprek

Zodra jij de knoop hebt doorgehakt en definitief het besluit hebt genomen om jezelf te ontlasten op het gebied van personeelswerving en -plaatsing, ben je van harte welkom bij FlexOnYou. Je mag ons bellen, mailen of benaderen via het contactformulier, dan zorgen wij dat je in contact komt met degene die jou verder gaat helpen.

We nodigen je graag uit voor een gesprek om jouw wensen en behoeften met betrekking tot het personeel in kaart te brengen. Wanneer we je doelen haarscherp in beeld hebben en precies weten wat je zoekt, gaan we direct voor je aan de slag.

SNF-113-1536×1536

Werving en selectie

FlexOnYou heeft al jaren ervaring in de uitzendbranche. In al die jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan en een breed netwerk aan kundige kandidaten ontwikkeld. Met die kennis en kunde kunnen we nu aan de slag voor jou.

We zetten jouw vraag uit in ons bestaande netwerk, maar spreiden tegelijkertijd onze (en daarmee jullie) kansen door lijnen uit te zetten binnen Nederland én de rest van Europa. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk een geschikte kandidaat te vinden, maar we willen jou en je bedrijf natuurlijk niet tekort doen. Daarom worden de door ons geselecteerde kandidaten uitgebreid gescreend om te kijken of ze wel echt binnen het profiel passen.

Sollicitatieprocedure

Hebben we de brug tussen jouw wensen en behoefte én die van de kandidaat geslagen, dan wordt diegene uitgenodigd voor een gesprek. Het doel van deze gesprekken is voor ons om iedereen beter te leren kennen. Wij willen dat iedereen blij wordt van de samenwerking, zowel de kandidaten als de opdrachtgevers.

Tijdens dat gesprek gaan we na of de persoonlijke skills en ontwikkelingsdoelen van de kandidaat aansluiten bij jouw vraagstuk. Zijn wij ervan overtuigd dat de kandidaat binnen jouw bedrijf op zijn plek is en voldoet aan jouw wensen? Dan brengen we jullie met elkaar in contact.

SNF-113-1536×1536
{

Een bedrijf is slechts zo goed als de mensen die er werken

Aleksandra Stokkink-Bozek
International Recruitment

SNF-113-1536×1536

Een zachte landing

Omdat we het heel belangrijk vinden dat onze kandidaten goed op hun plek zitten (voor iedereen fijner natuurlijk), is FlexOnYou – zeker in de eerste fase – nauw betrokken bij het contact en komen we in actie als schakel tussen jou en je nieuwe collega.

Wij regelen dat alles in orde wordt gemaakt, van contract tot vervoer, zodat onze medewerker zo snel mogelijk voor je aan de slag kan. Het papierwerk en alles wat daarbij komt kijken nemen we voor je uit handen, zodat jij je kunt voorbereiden op de komst van je nieuwe aanwinst. Zo kunnen jullie rustig van start gaan.

Bijsturing en nazorg

Hoewel we er niet vanuit gaan, kan het natuurlijk voorkomen dat iemand niet helemaal op zijn plek zit of dat de resultaten niet 100% naar wens zijn. Ook dan kun je uiteraard op ons rekenen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing, zodat iedereen uiteindelijk alsnog tevreden is.

Ook als alles wel helemaal koek en ei is staan we na plaatsing natuurlijk nog steeds klaar als schakel tussen jou en de werknemer. Wij doen ons uiterste best om onze mensen iedere dag met een brede glimlach te kunnen laten starten.

SNF-113-1536×1536

Hoe mogen we jou helpen?

Are you ready? Mooi! Wij zijn ook helemaal klaar om jou te ontmoeten. Twijfel je nog of wij werk kunnen vinden dat bij je past? Geen probleem. FlexOnYou denkt altijd in oplossingen, dus ook dan kun je – geheel vrijblijvend – contact met ons opnemen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om jouw carrière een boost te geven.