Onze werkwijze

Van werving tot plaatsing – en alles wat daarna komt

Gefeliciteerd! Je staat op het punt om jouw team uit te breiden en daarmee je bedrijf naar een volgend niveau te tillen. Mooie stap! Daar helpen we je graag bij, want we weten als geen ander hoe belangrijk het is om het juiste personeel te vinden om door te kunnen groeien. Bij FlexOnYou kennen we de kneepjes van het vak en zorgen we ervoor dat we echte werknemers in de bouw voor je regelen, zodat jij je kunt richten op andere zaken.

FlexOnYou neemt alle zorg omtrent jouw personeelsvraagstuk voor je uit handen. Dat betekent dat we niet alleen de stappen van werving tot plaatsing voor onze rekening nemen, maar ook alle bijsturing en nazorg, zodat jij zorgeloos kunt vertrouwen op onze mensen, dat is onze werkwijze. Het enige dat wij van je nodig hebben is een beeld van jouw wensen en behoeften, dan regelen wij de rest.

Neem direct contact op

Oriëntatiegesprek

Om te beginnen brengen we in kaart waar jouw wensen en behoeften liggen en wat de doelen zijn. Zo kunnen we een goed beeld schetsen van het type personeel dat bij jouw organisatie past. Zo kunnen we jou het best van dienst zijn, zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe mensen.

Werving & selectie

Hier begint jouw moment om te shinen in je eigen vakgebied, want vanaf hier pakt FlexOnYou jouw personeelsvraagstuk op. Tijdens de werving en selectie trekken we alles uit de kast om de geschikte mensen voor jouw functie te vinden en selecteren en gaan we gericht op zoek naar geschikte kandidaten.

Sollicitatie

Tijdens de sollicitatieprocedure gaan we rond de tafel met de mensen waarvan wij denken dat ze geschikt zijn voor de functie. Vinden wij de match made in heaven, dan stellen we die aan je voor. Als de eerste stap gezet is, volgt de tweede vanzelf. Dat is de eerste stap in de goede richting.

Plaatsing

Wijst alles erop dat jullie voor elkaar gemaakt zijn, dan zorgen we ervoor dat jouw nieuwe collega volledig voorbereid aan de slag kan. Zeker in de eerste fase blijft FlexOnYou nauw betrokken en hebben zowel de opdrachtgever als de kandidaat alle ruimte om vragen te stellen, waarbij wij graag als schakel dienen.

Bijsturing & zorg

Ook na de eerste fase blijven we betrokken. Een langdurige relatie tussen de verschillende schakels staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kun je altijd bij ons terecht met vragen en opmerkingen. Wij doen ons uiterste best om de kandidaten gemotiveerd en betrokken te houden. Ook buiten zijn werktijden bij jou om.

Oriëntatie-
gesprek

Zodra jij de knoop hebt doorgehakt en definitief het besluit hebt genomen om jezelf te ontlasten op het gebied van personeelswerving en -plaatsing, ben je van harte welkom bij FlexOnYou. Je mag ons bellen, mailen of benaderen via het contactformulier, dan zorgen wij dat je in contact komt met degene die jou verder gaat helpen.

We nodigen je graag uit voor een gesprek om jouw wensen en behoeften met betrekking tot het personeel in kaart te brengen. Wanneer we je doelen haarscherp in beeld hebben en precies weten wat je zoekt, gaan we direct voor je aan de slag.

Flex on You - werkwijze

Werving en selectie

FlexOnYou heeft al jaren ervaring in de uitzendbranche. In al die jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan en een breed netwerk aan kundige kandidaten ontwikkeld. Met die kennis en kunde kunnen we nu aan de slag voor jou.

We zetten jouw vraag uit in ons bestaande netwerk, maar spreiden tegelijkertijd onze (en daarmee jullie) kansen door lijnen uit te zetten binnen Nederland én de rest van Europa. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk een geschikte kandidaat te vinden, maar we willen jou en je bedrijf natuurlijk niet tekort doen. Daarom worden de door ons geselecteerde kandidaten uitgebreid gescreend om te kijken of ze wel echt binnen het profiel passen.

Sollicitatie-
procedure

Hebben we de brug tussen jouw wensen en behoefte én die van de kandidaat geslagen, dan wordt diegene uitgenodigd voor een gesprek. Het doel van deze gesprekken is voor ons om iedereen beter te leren kennen. Wij willen dat iedereen blij wordt van de samenwerking, zowel de kandidaten als de opdrachtgevers.

Tijdens dat gesprek gaan we na of de persoonlijke skills en ontwikkelingsdoelen van de kandidaat aansluiten bij jouw vraagstuk. Zijn wij ervan overtuigd dat de kandidaat binnen jouw bedrijf op zijn plek is en voldoet aan jouw wensen? Dan brengen we jullie met elkaar in contact.

Een bedrijf is slechts zo goed als de mensen die er werken

Aleksandra Stokkink-BozekInternational Recruitment

Een zachte landing

Omdat we het heel belangrijk vinden dat onze kandidaten goed op hun plek zitten (voor iedereen fijner natuurlijk), is FlexOnYou – zeker in de eerste fase – nauw betrokken bij het contact en komen we in actie als schakel tussen jou en je nieuwe collega.

Wij regelen dat alles in orde wordt gemaakt, van contract tot vervoer, zodat onze medewerker zo snel mogelijk voor je aan de slag kan. Het papierwerk en alles wat daarbij komt kijken nemen we voor je uit handen, zodat jij je kunt voorbereiden op de komst van je nieuwe aanwinst. Zo kunnen jullie rustig van start gaan.

Bijsturing en nazorg

Hoewel we er niet vanuit gaan, kan het natuurlijk voorkomen dat iemand niet helemaal op zijn plek zit of dat de resultaten niet 100% naar wens zijn. Ook dan kun je uiteraard op ons rekenen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing, zodat iedereen uiteindelijk alsnog tevreden is.

Ook als alles wel helemaal koek en ei is staan we na plaatsing natuurlijk nog steeds klaar als schakel tussen jou en de werknemer. Wij doen ons uiterste best om onze mensen iedere dag met een brede glimlach te kunnen laten starten.

Lees meer over ons
Flex on You - werkwijze

Hoe mogen we jou helpen?

FlexOnYou kent alle ins en outs van het wervingsproces, de selectieprocedure, het uitzenden, de internationale oriëntatie, scholing én coaching. We durven dan ook te beloven dat we jou kunnen helpen. Dus, sta je te springen om helpende handen? Neem dan gauw contact met ons op. We staan voor je klaar.