Home » Onze branches

Onze branches

SNF-113-1536×1536

Ben jij de geschikte kandidaat?

Constructies, leidingbouw, lassen, sleutelen, construeren, timmeren, tegelzetten of metaalbewerker? Jij bent elke klus de ‘baas’. Jouw motivatie om ergens te werken is de benzine die de motor draaiende houdt. Zonder motivatie geen energie, zonder energie geen vooruitgang. Wij zijn op zoek naar werknemers met een intrinsieke motivatie dat zich doorvertaald tot in een hoge mate van productiviteit, betrokkenheid, toewijding en werktevredenheid. Het leven is zoals een boek met hoofdstukken, alleen nu bepaal jij het verhaal.

Bij FlexOnYou vind je verschillende vacatures in de bouw en infrastructuur, metaal- en installatietechniek. Solliciteer direct en wie weet bij jij binnenkort wel werkzaam in de desbetreffende branche.

Bouw en infra

De bouw- en infra productie is enorm gestegen en blijft de komende jaren hard stijgen. Nederland heeft de afgelopen jaren een flinke economische groei doorgemaakt waardoor de groei naar woningen, utiliteitsgebouwen en infrastructuur toenemen. Deze industrie staat voor flink wat uitdagingen, niet alleen een tekort aan werknemers, maar ook flink tekort aan materialen veroorzaakt het risico op vertraging. Anno 2022 ontstaan er steeds meer nieuwe ontwikkelingen in de branche wat ook meer kansen biedt en kansen moet je benutten.

SNF-113-1536×1536

Metaaltechniek

Nederland kent veel bedrijven die actief zijn in de metaaltechniek. Het is vooral een hele uitdagende sector, wat de branche interessant maakt om verschillende redenen. Een en meteen een belangrijke reden is dat veel bedrijven in deze sector uitdagende, maar vooral verantwoordelijke functies bieden.

De toekomst van de metaaltechniek ziet er als volgt uit. We hebben geconcludeerd dat er veranderingen zullen plaatsvinden in de metaaltechniek. Er zijn heel wat grote technische ontwikkelingen in de metaaltechniek ondervonden, wat de efficiëntie van de productieprocessen heeft vereenvoudigd, wat resulteert in een gedreven arbeidssector naar een geautomatiseerde sector. De metaalbewerking is een ontwikkelde sector waarin veel ruimte is voor innovatie. Wij bieden met regelmaat verschillende vacatures in de metaaltechniek.

{

De expert in alles, was ooit een beginner

Anis Mansouri
Operationeel coördinator, organisatiestructuur- en HRM

Installatietechniek

Wil jij aan de slag als installatiemonteur, installatiebeheerder of als projectleider? Wij hebben verschillende vacatures openstaan in deze fantastische branche. Installatietechniek is een enorm breed vakgebied, waarbij de term vaak gebruikt wordt voor verschillende installaties en technieken in de bouw en industrie, van klimaatinstallaties tot sanitair. Net zoals bij vele technische beroepen is er in de installatietechniek veel vraag naar personeel. De verschillende specialisaties en projecten maakt het werk afwisselend, uitdagend en een beroep met vele doorgroeimogelijkheden.

SNF-113-1536×1536

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ben jij opzoek naar een langdurig dienstverband en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan zijn wij opzoek naar elkaar. Ons bestand bestaat uit een groot en gevarieerd aanbod van interessante bedrijven. Hierdoor kunnen wij jou snel van jouw nieuwe uitdaging voorzien. Is het geen match of hebben wij op dit moment geen baan die past bij jouw idealen, dan zorgen wij ervoor dat jij tijdelijk aan de slag kunt totdat wij de perfecte plek voor jou gevonden hebben.