Bouw uitzendbureau

Home » Bouw uitzendbureau

Wij durven wel te zeggen dat ons uitzendbureau specialist is binnen de bouwsector. Flexonyou helpt bedrijven in de bouw aan personeel en natuurlijk helpen we dus mensen aan een baan in de bouw. De bouw- en infra productie is enorm gegroeid en de verwachting is dat dit de komende jaren hard blijft groeien. Je merkt vast om je heen dat de vraag naar woningen overal in Nederland enorm is dit zien wij absoluut terug. Ook is de groei naar utiliteitsgebouwen en infrastructuur toegenomen. Allemaal kansen voor de branche, maar zeker ook uitdagingen.

Vandaag de dag is er een tekort aan personeel en aan materialen, veel projecten lopen hierdoor vertraging op. Wij, als uitzendbureau in de bouw kunnen zeker helpen met het tekort aan personeel, mocht je op zoek zijn naar personeel of wil je aan de slag in de bouw?
Vraag dan meer informatie aan.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Beginnen

Schrijf je in bij FlexOnYou en laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Onze recruiters kijken zorgvuldig naar jouw aanmelding. Daarna nemen ze snel contact met je op.

Kennismaken

Bij onze kennismaking willen we je graag beter leren kennen en brengen we in kaart wat jouw ambities zijn. We denken graag met je mee en onderzoeken samen met jou de mogelijkheden binnen FlexOnYou en met onze partners.

Doelen

Na onze ontmoeting analyseren we jouw persoonlijke wensen en doelen. Op die manier krijgen wij een duidelijk beeld van jouw ambities, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

De juiste klik

We hebben jouw perfecte match gevonden. Wij willen dat jij goed op je plek zit en het maximale uit jezelf kunt halen. FlexOnYou zet jou centraal en hecht waarde aan onze relatie. We willen natuurlijk een langdurige werkrelatie opbouwen.

Aan de slag

Goed nieuws! Je gaat starten bij je nieuwe baan. Je bent nog niet van ons af, want de lijnen blijven kort. Zo kun jij direct contact met ons opnemen. We zijn er voor jou op de werkvloer en bieden ondersteuning waar nodig.

Samen bouwen

Als uitzendbureau in de bouw is het ons doel om de vertraging die is ontstaan in de bouwsector te verminderen. Door structureel nieuwe toppers aan te bieden en nieuwe bouwbedrijven aan ons te binden. Onze toppers komen niet alleen uit Nederland als uitzendbureau in de bouw kijk je namelijk verder. Altijd gescreend, met rijbewijs en beheersing van de Engelse taal, staan ze klaar om aan de slag te gaan. Met onze marketingformule staat onze ‘vijver’ met personeel nooit droog. Personeel nodig in de bouw? Dan zijn wij, Flexonyou het uitzendbureau in de bouw voor jou!

SNF-113-1536×1536

Werken in de bouwsector

Jij bent helemaal klaar om je handen uit de mouwen te steken. Klaar om van jouw toekomst een groot succes te maken. Als ambitieuze slimmerik neem jij natuurlijk geen genoegen met zomaar een baan en dat begrijpen wij als uitzendbureau in de bouw. Tijdens onze kennismaking leren we elkaar kennen, stellen we persoonlijke vragen en brengen we jouw expertises samen. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen. Wij binden je graag aan een fijne werkgever. Bij ons ben je geen nummer, maar een zeer gewaardeerde werknemer.

Bouwbedrijf op zoek naar personeel

Je hebt (meer) personeel nodig voor jouw bouwbedrijf en zoekt een uitzendbureau in de bouw om je hierbij te ondersteunen en ontzien. Flexonyou is het uitzendbureau in de bouwsector die je zoekt. De mensen die wij aanbieden zijn geen nummer, maar gewaardeerde werknemers. Door onze werkwijze hebben we gegarandeerd altijd, passend personeel voor jouw bedrijf. Wil je meer informatie over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan meer informatie aan.

SNF-113-1536×1536
{

Zoek werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken

Boy van de Beek
Financieel manager