Bouw uitzendbureau

Home » Bouw uitzendbureau

Wij durven wel te zeggen dat ons uitzendbureau specialist is binnen de bouwsector. Flexonyou helpt bedrijven in de bouw aan personeel en natuurlijk helpen we dus mensen aan een baan in de bouw. De bouw- en infra productie is enorm gegroeid en de verwachting is dat dit de komende jaren hard blijft groeien. Je merkt vast om je heen dat de vraag naar woningen overal in Nederland enorm is dit zien wij absoluut terug. Ook is de groei naar utiliteitsgebouwen en infrastructuur toegenomen. Allemaal kansen voor de branche, maar zeker ook uitdagingen.

Vandaag de dag is er een tekort aan personeel en aan materialen, veel projecten lopen hierdoor vertraging op. Wij, als uitzendbureau in de bouw kunnen zeker helpen met het tekort aan personeel, mocht je op zoek zijn naar personeel of wil je aan de slag in de bouw?
Vraag dan meer informatie aan.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Aanmelden

Meld je aan bij FlexOnYou en laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Onze recruiters nemen jouw aanmelding zorgvuldig door. Daarna zullen zij spoedig contact met je opnemen.

Kennismaking

Tijdens het persoonlijke gesprek leren we je graag beter kennen en brengen we in kaart wat jouw ambities zijn. We sparren graag met je en kijken naar de mogelijkheden binnen FlexOnYou en onze partners.

Doelstellingen

Naar aanleiding van de kennismaking brengen we jouw persoonlijke wensen en doelen in kaart. Op die manier krijgen wij een goed beeld van wat jij wil bereiken, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

De perfecte match

We hebben hem gevonden: de perfecte match. Wij willen dat jij goed op je plek zit en het maximale uit jezelf kunt halen. FlexOnYou draait om jou en onze relatie. We gaan natuurlijk voor een lange samenwerking.

Jouw succes

Goed nieuws! Je gaat aan de slag bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want de lijnen blijven kort. Zo kun jij altijd direct contact leggen. We zijn jouw partner op de werkvloer en ondersteunen waar nodig.

Samen bouwen

Als uitzendbureau in de bouw is het ons doel om de vertraging die is ontstaan in de bouwsector te verminderen. Door structureel nieuwe toppers aan te bieden en nieuwe bouwbedrijven aan ons te binden. Onze toppers komen niet alleen uit Nederland als uitzendbureau in de bouw kijk je namelijk verder. Altijd gescreend, met rijbewijs en beheersing van de Engelse taal, staan ze klaar om aan de slag te gaan. Met onze marketingformule staat onze ‘vijver’ met personeel nooit droog. Personeel nodig in de bouw? Dan zijn wij, Flexonyou het uitzendbureau in de bouw voor jou!

SNF-113-1536×1536

Werken in de bouwsector

Jij bent helemaal klaar om je handen uit de mouwen te steken. Klaar om van jouw toekomst een groot succes te maken. Als ambitieuze slimmerik neem jij natuurlijk geen genoegen met zomaar een baan en dat begrijpen wij als uitzendbureau in de bouw. Tijdens onze kennismaking leren we elkaar kennen, stellen we persoonlijke vragen en brengen we jouw expertises samen. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen. Wij binden je graag aan een fijne werkgever. Bij ons ben je geen nummer, maar een zeer gewaardeerde werknemer.

Bouwbedrijf op zoek naar personeel

Je hebt (meer) personeel nodig voor jouw bouwbedrijf en zoekt een uitzendbureau in de bouw om je hierbij te ondersteunen en ontzien. Flexonyou is het uitzendbureau in de bouwsector die je zoekt. De mensen die wij aanbieden zijn geen nummer, maar gewaardeerde werknemers. Door onze werkwijze hebben we gegarandeerd altijd, passend personeel voor jouw bedrijf. Wil je meer informatie over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan meer informatie aan.

SNF-113-1536×1536
{

Zoek werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken

Boy van de Beek
Financieel manager