Home » Kandidaten » Diensten

Diensten voor kandidaten

SNF-113-1536×1536

Wij zijn er voor jou, óók op de werkvloer

Wij beloven te investeren in jouw ontwikkeling. Met onze diensten zorgen we ervoor dat jouw ontwikkeling nooit stil staat. We investeren in jou met trainingen, e-learning, testen en een persoonlijke jobcoach. Ga aan de slag bij een van onze topwerkgevers binnen de bouw en infra, installatietechniek of metaaltechniek en wij garanderen jou een dienstverband waarbij jij vitaal en financieel gezond blijft.

Ontdek de mogelijkheden

Wij staan altijd voor je klaar. Bij ons krijg je de ruimte om je wensen kenbaar te maken. Zodat wij je kunnen verbinden met een baan die echt bij je past. Zo vinden wij plezier in je werk net zo belangrijk als plezier buiten je werk. Laten we snel kennismaken!

SNF-113-1536×1536

Begeleiding op de werkvloer

Een jobcoach biedt een uitkomst voor vele werknemers, maar ook voor werkgevers. Misschien dreigt er iets mis te gaan tussen beide of heeft de werknemer gewoon wat extra coaching nodig op de werkvloer. Samen zorgen wij ervoor dat jij professioneel wordt begeleid en uiteindelijk goed functioneert. Wij bespreken tijdens dit proces waar je mogelijkheden liggen, je verantwoord jouw grenzen, je spreekt je verwachtingen uit en bedenkt oplossingen voor alle mogelijke struikelblokken die je wellicht tegenkomt. Voor ons is jouw loopbaan van belang en zal onze jobcoach je bijstaan om je te voorzien van waardevolle persoonlijke inzichten. Hierdoor hopen we, samen met jou, jouw persoonlijk doelen te behalen. Onze jobcoach is jouw partner, wij doen het samen.

Internationale oriëntatie

Wij richten ons niet alleen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij vinden dat iedereen een kans verdient op een dienstverband waarbij hij of zij het maximale uit zichzelf kan halen. Wij zien in de Nederlandse arbeidsmarkt van vakmensen zelfs een opdroging in verband met vergrijzing en beperkte instroom van jonge werknemers. Daarom oriënteren wij ons ook internationaal. Uiteraard conformeren wij ons aan de Nederlandse wet- en regelgeving als het gaat om het ter beschikking stellen van buitenlandse arbeidskrachten. Wij gaan voor veilig en betrouwbaar voor alle betrokken partijen.

SNF-113-1536×1536
{

Niets was mogelijk, totdat iemand het deed

Wilfried Elings
Coördinator Werving & Selectie

Hoe mogen we jou helpen?

Are you ready? Mooi! Wij zijn ook helemaal klaar om jou te ontmoeten. Twijfel je nog of wij werk kunnen vinden dat bij je past? Geen probleem. FlexOnYou denkt altijd in oplossingen, dus ook dan kun je – geheel vrijblijvend – contact met ons opnemen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om jouw carrière een boost te geven.