Specialismes

SNF-113-1536×1536

Kunnen we je ondersteunen?

Gezien de huidige schaarste op de arbeidsmarkt kunnen we ons voorstellen dat het soms moeilijk is om geschikt personeel te vinden. En dat terwijl jij je kunt concentreren op belangrijkere taken… Gelukkig is FlexOnYou er om opdrachtgevers daarbij te helpen. Met een team dat vol energie zit, vooruitdenkt en problemen voorkomt én zich met toewijding inzet om geschikte kandidaten te plaatsen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Werving en plaatsing van personeel

We nemen het hele traject omtrent personeelswerving voor je uit handen. Dat begint dus al bij het vinden en selecteren van geschikte kandidaten, maar stopt niet zodra we iemand geplaatst hebben. We staan, voor zowel onze mensen als voor jou, altijd klaar om onze diensten zo goed mogelijk te kunnen leveren. We zorgen ervoor dat onze kandidaten dagelijks voor je klaarstaan. Daar mag je op vertrouwen, dan kun jij je focus verleggen naar andere zaken.

SNF-113-1536×1536

Vlotte plaatsing van gekwalificeerd personeel

Omdat wij het van groot belang achten dat jouw personeelsvraagstukken snel worden opgelost, streven wij ernaar om je op korte termijn te verblijden met een geschikte kandidaat. Met de kennis en expertise die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd hebben we voldoende aan enkele details om geschikte kandidaten te identificeren voor jouw personeelsbehoeften. Daardoor zijn we in staat snel te handelen, zodat jij spoedig weer volledig operationeel bent.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Aanmelden

Meld je aan bij FlexOnYou en laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Onze recruiters nemen jouw aanmelding zorgvuldig door. Daarna nemen ze snel contact met je op.

Kennismaking

Bij onze kennismaking leren we je goed kennen en brengen we in kaart wat jouw ambities zijn. We denken graag met je mee en kijken naar de mogelijkheden binnen FlexOnYou en onze partners.

Targets

Na onze ontmoeting analyseren we jouw persoonlijke wensen en doelen. Op die manier begrijpen wij wat jouw doelen zijn, zodat we een passende positie voor je kunnen vinden.

De perfecte match

We hebben de ideale match gevonden. We streven ernaar dat jij je goed voelt en je volledige potentieel benut. FlexOnYou draait om jou en onze relatie. We streven naar een langdurige samenwerking.

Aan de slag

Fantastisch nieuws! Je gaat starten bij je nieuwe baan. Je bent nog niet van ons af, want we houden de communicatielijnen kort. Zo kun jij altijd direct contact leggen. We zijn er voor jou op de werkvloer en ondersteunen waar nodig.

{

Jouw succes is ons doel

Anis Mansouri
Outbound Sales Manager

SNF-113-1536×1536

Sectoren

Omdat we ons bewust zijn van de uitdagingen bij het vinden van hoogwaardige vakmensen, ligt onze focus voornamelijk op de sectoren installatietechniek. We begrijpen de branche door en door, inclusief de laatste ontwikkelingen, waardoor we goed kunnen inschatten welke profielen geschikt zijn voor jouw behoeften. Met het oog op de toekomst hebben we ons tevens gespecialiseerd in het aantrekken van gemotiveerde werknemers uit het buitenland. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het hen aan niets ontbreekt wanneer ze de keuze maken om in Nederland aan de slag te gaan. Van huisvesting tot zorgverzekeringen: alles wordt voor ze geregeld.