Kandidaten

Home » Kandidaten
SNF-113-1536×1536

Vind hier jouw droomjob

Ben jij toe aan een serieuze en goed betaalde baan die goed op jouw CV zal staan? Een baan waar je echte werkervaring opdoet en waarbij jouw ontwikkeling hoog in het vaandel staat? Wij zijn met regelmaat op zoek naar enthousiaste kandidaten uit zowel het binnenland als het buitenland voor diverse functies in de bouw en techniek. Wij willen graag dat jij tevreden bent, daarom denken wij graag met jou mee en zetten wij een stap extra om ervoor te zorgen dat jij je thuisvoelt bij jouw nieuwe werkgever en splinternieuwe baan.

Waarom werken bij FlexOnYou?

Wij zijn een uitzendorganisatie waarbij betrokkenheid met alle arbeidskrachten hoog in het vaandel staat. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen; geen enkele vraag is ons te gek. Een fout maken is niet erg, daar leer je van. Vallen, opstaan en doorgaan. FlexOnYou denkt in kansen en oplossingen in plaats van problemen. Op die manier zullen we het morgen altijd beter doen dan vandaag. Een afslagje missen is onderdeel van je ontwikkeling, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Geeft niks en kan gebeuren. We zijn nooit klaar met ontdekken en willen altijd blijven leren. Ben je er klaar voor, waar wacht je nog op? Kom bij ons werken!

SNF-113-1536×1536

Jij bent al een stap dichterbij

Iedereen verdient waardevol werk. Werk dat ertoe doet. Voor jezelf, maar ook voor de wereld om je heen. Wij proberen te allen tijde werk voor jou te vinden, waarbij jij jezelf en alles rondom je heen laat schitteren. Bij FlexOnYou hebben wij de vijf essentiële stappen uitgewerkt die wij bewerkstelligen voordat wij de perfecte match voor jou hebben gevonden. Deze stappen zijn belangrijke factoren die bepalend zijn voor jouw overwinning. Samen werken wij aan jouw succes!

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Aanmelden

Meld je aan bij FlexOnYou en laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Onze recruiters nemen jouw aanmelding zorgvuldig door. Daarna zullen zij spoedig contact met je opnemen.

Kennismaking

Tijdens het persoonlijke gesprek leren we je graag beter kennen en brengen we in kaart wat jouw ambities zijn. We sparren graag met je en kijken naar de mogelijkheden binnen FlexOnYou en onze partners.

Doelstellingen

Naar aanleiding van de kennismaking brengen we jouw persoonlijke wensen en doelen in kaart. Op die manier krijgen wij een goed beeld van wat jij wil bereiken, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

De perfecte match

We hebben hem gevonden: de perfecte match. Wij willen dat jij goed op je plek zit en het maximale uit jezelf kunt halen. FlexOnYou draait om jou en onze relatie. We gaan natuurlijk voor een lange samenwerking.

Jouw succes

Goed nieuws! Je gaat aan de slag bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want de lijnen blijven kort. Zo kun jij altijd direct contact leggen. We zijn jouw partner op de werkvloer en ondersteunen waar nodig.

{

Succes is de kruising van geluk en hard werken

Nathalie Veenbrink
Operationeel manager- en beroepscoach

SNF-113-1536×1536

Europese werknemers

Het maakt ons niets uit waar jij vandaan komt. Al jarenlang werken wij met succes met zowel Nederlandse werknemers als goede krachten uit het buitenland. Woon je niet in Nederland en wil je aan de slag bij FlexOnYou? Wij bieden jou graag de beste ondersteuning en investeren continu in jou, waar jij als werknemer de vruchten van plukt. Wij vinden het belangrijk dat onze internationale werknemers zich thuis voelen in Nederland, daarom dragen wij zorg voor huisvesting, een eventuele auto en jouw zorgverzekering.

Neem persoonlijk contact met ons op

Ben jij gemotiveerd en op zoek naar een langdurig dienstverband? Dan zijn wij opzoek naar elkaar. Ons bestand bestaat uit een groot en gevarieerd aanbod van interessante bedrijven. Hierdoor kunnen wij jou snel van jouw nieuwe uitdaging voorzien. Wij halen onze kracht uit samenwerken met jou, want samen met medewerkers en opdrachtgevers bereiken we zoveel meer. Dus, waar wacht je nog op?