Home » Kandidaten » Werkwijze

Onze werkwijze
voor kandidaten

SNF-113-1536×1536

Op banenjacht?

Wil je werken in de bouw en infra, de metaaltechniek of in de installatietechniek? Zoek dan niet verder, wij vinden de beste baan voor jou en de beste werkgever met de meest uitdagende werkzaamheden. Het geeft niks als je nog wat skills mist, want met onze persoonlijke begeleiding ontwikkelen wij jou tot diegene die nodig is voor die ene functie. Onze korte lijnen staan voor kwaliteit en veiligheid als het gaat om uitzendwerk. Wij denken met jou mee en geven net even extra aandacht aan jou als kandidaat. Wil jij weten hoe wij het traject vanaf het begin aanpakken? Bekijk dan onze vijf essentiële stappen naar jouw succes.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Aanmelden

Meld je aan bij FlexOnYou en laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Onze recruiters nemen jouw aanmelding zorgvuldig door. Daarna zullen zij spoedig contact met je opnemen.

Kennismaking

Tijdens het persoonlijke gesprek leren we je graag beter kennen en brengen we in kaart wat jouw ambities zijn. We sparren graag met je en kijken naar de mogelijkheden binnen FlexOnYou en onze partners.

Doelstellingen

Naar aanleiding van de kennismaking brengen we jouw persoonlijke wensen en doelen in kaart. Op die manier krijgen wij een goed beeld van wat jij wil bereiken, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

De perfecte match

We hebben hem gevonden: de perfecte match. Wij willen dat jij goed op je plek zit en het maximale uit jezelf kunt halen. FlexOnYou draait om jou en onze relatie. We gaan natuurlijk voor een lange samenwerking.

Jouw succes

Goed nieuws! Je gaat aan de slag bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want de lijnen blijven kort. Zo kun jij altijd direct contact leggen. We zijn jouw partner op de werkvloer en ondersteunen waar nodig.

Meld je aan

Hé talent, waar wacht je op? Meld je aan. Ben jij een student, starter, heb jij jarenlange ervaring of ben je al een tijdje uit de running? Geen probleem, wij zoeken een baan die past bij jouw huidige situatie. Het wordt tijd voor een baan waarbij jij je talenten kunt ontwikkelen. Klinkt jou dat niet als muziek in de oren? Wanneer jouw aanmelding rond is, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om de volgende fase met jou te doorlopen.

SNF-113-1536×1536

Kennismakingsgesprek

Jij bent er helemaal klaar voor. Klaar om van jouw toekomst een groot succes te maken. Als ambitieuze slimmerik neem jij natuurlijk geen genoegen met zomaar een baan en dat begrijpen wij. Tijdens onze kennismaking leren we elkaar kennen, stellen we persoonlijke vragen en brengen we jouw expertises samen. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen. Wij binden je graag aan een fijne werkgever. Bij ons ben je geen nummer, maar een zeer gewaardeerde werknemer.

Wat zijn jouw doelen?

Het stellen van doelen is misschien wel de lastigste taak voor ieder mens. Als je maar een klein beetje ambitie hebt, kun je het jezelf behoorlijk moeilijk maken. Wij nemen jou graag mee in de wereld van aandacht, focus en tijd, want dat is de basis in alles wat wij uitvoeren. Deze drie punten zijn de belangrijkste componenten om jouw doelen te behalen. Hierbij liggen persoonlijke interesses, motivaties en individuele belangen ten grondslag. Wij stellen graag samen met jou, jouw doelen samen.

SNF-113-1536×1536
{

Leer niet om te werken, maar werk om te leren

Bram van de Beek
Operationeel coördinator

SNF-113-1536×1536

Op weg naar jouw succes

Voordat wij bij deze stap aankomen hebben we een succesvolle zoektocht achter de rug. Wij zijn ervan overtuigd dat jij jezelf helemaal kunt ontplooien tijdens deze functie.

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je niet helemaal op je plek zit bij jouw nieuwe werkgever. Daarom blijven we er ook tijdens jouw dienstverband voor jou. Onze jobcoach helpt jou in het scheppen van de juiste werkomstandigheden en onderhoud. Door de vele contactmomenten in de beginfase, de persoonlijke gesprekken en de korte lijntjes met de werkgever, zal onze jobcoach jouw partner zijn op de werkvloer. Zij kijken met je mee en sturen waar nodig bij.

De perfecte match

Wij kennen de arbeidsmarkt en de werkgevers als geen ander. Wij gaan dan ook iedere dag weer heel graag de uitdaging aan om jouw perfecte match te vinden. Ze noemen het ook wel, match made in heaven. Wij vinden jouw match linksom of rechtsom, wij laten ons niet zomaar uit het veld slaan. Wij vinden niet alleen een werkgever die perfect past bij jouw karaktereigenschappen, maar ook een fantastische functie die jou op het lijf geschreven is.

SNF-113-1536×1536

Neem persoonlijk contact met ons op

Ben jij gemotiveerd en op zoek naar een langdurig dienstverband? Dan zijn wij op zoek naar elkaar. Vanwege ons brede netwerk, kunnen wij jou in veel gevallen snel aan werk helpen. Mochten we geen match vinden bij het werk wat we nu voor je hebben liggen? Dan streven we ernaar om binnen een week een (tijdelijk) passende plek te hebben gevonden, zodat je toch direct aan het werk kan.