Home » Zonnepanelen monteur vacature

VACATURE: Zonnepanelen monteur

Zonnepanelen monteurs gezocht

Het vak van de toekomst, durven we toch wel te zeggen. Zonnepanelen monteurs zijn er steeds meer nodig, omdat er simpelweg steeds meer vraag naar zonnepanelen is. Wij bieden dan ook kansen voor zowel ervaren monteurs als beginnende monteurs óf gewoon als je het vak wil leren. Jij als zonnepanelen monteur is ook nog eens een verantwoord beroep, zo ga je altijd met een goed gevoel naar je werk.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Aanmelden

Meld je aan bij FlexOnYou en laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Onze recruiters nemen jouw aanmelding zorgvuldig door. Daarna zullen zij spoedig contact met je opnemen.

Kennismaking

Tijdens het persoonlijke gesprek leren we je graag beter kennen en brengen we in kaart wat jouw ambities zijn. We sparren graag met je en kijken naar de mogelijkheden binnen FlexOnYou en onze partners.

Doelstellingen

Naar aanleiding van de kennismaking brengen we jouw persoonlijke wensen en doelen in kaart. Op die manier krijgen wij een goed beeld van wat jij wil bereiken, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

De perfecte match

We hebben hem gevonden: de perfecte match. Wij willen dat jij goed op je plek zit en het maximale uit jezelf kunt halen. FlexOnYou draait om jou en onze relatie. We gaan natuurlijk voor een lange samenwerking.

Jouw succes

Goed nieuws! Je gaat aan de slag bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want de lijnen blijven kort. Zo kun jij altijd direct contact leggen. We zijn jouw partner op de werkvloer en ondersteunen waar nodig.

Wij zoeken zonnepanelen monteurs

De vaardigheden van zonnepanelen monteurs zijn divers. Zo heb je ervaring met het installeren en onderhouden van zonnepanelen die op het dak liggen. Je kunt de omvormer uitlezen en de elektra van de omvormer naar de meterkast in orde maken. Natuurlijk kun je als zonnepanelen monteur daadwerkelijk de zonnepanelen op het dak leggen en monteren. Ook een belangrijk dingetje.. geen hoogtevrees! Zin om aan de slag te gaan? Vraag dan meer informatie aan.

{

Samen bereiken we meer

Nathalie Veenbrink
Operationeel manager- en beroepscoach

SNF-113-1536×1536

De toekomst, dat ben jij!

De groei naar zonnepanelen blijft groeien en daarmee ook de vraag naar mensen zoals jij. Het klimaat en duurzaamheid staat hoog op het lijstje van politiek Den Haag en overigens ook in andere delen van de wereld. Dat betekent dat zonnepanelen ook steeds toegankelijker worden. Hoe dun of dik je portemonnee ook is. Een goede zaak vinden wij. Heb jij zin om aan jouw toekomst én aan de toekomst van de wereld te werken? Solliciteer dan direct. Wij bieden ook in jouw duurzaamheid en geven je volop de mogelijkheid om te ontwikkelen. Je ontvangt een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Plezier is ook belangrijk natuurlijk en ook dat bieden we jou. Fijne en enthousiaste collega’s en ook nog eens ervaren en gedreven. Klaar voor de toekomst? Klik dan hier en solliciteer. Tot snel!

Kennismaken met hét uitzendbureau van Nijmegen

Benieuwd naar alle mogelijkheden? (Want dat zijn er natuurlijk veel), neem dan snel contact op en dan zien we elkaar snel.