Home » Funderingstechniek

Funderings-techniek

FlexOnYou dé partner in de funderingstechniek

Werken in de funderingstechniek is een vak apart. Wij weten wat er allemaal bij komt kijken en waar behoeften liggen. Al jarenlang hebben we duurzame samenwerkingen met een groot aantal funderingsbedrijven in Nederland. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en zorgen voor een goed verloop van de start en ook daarna blijven we betrokken en begeleiden we naar behoeften.
Zoek je personeel of wil je werken in de fundering?

SNF-113-1536×1536

Werken in de funderingstechniek

De werkzaamheden in de funderingstechniek zijn heel breed en veelzijdig, er wordt hard gewerkt en de veiligheid waarborgen is zeer belangrijk. Er is altijd vraag naar goed, hardwerkend en flexibel personeel. Op dit moment is de vraag wellicht groter dan ooit, wij gaan op zoek naar personeel en zorgen dat er op korte termijn gestart kan worden met de werkzaamheden.

Selectie

Ons recruitmentteam is dagelijks bezig om goed personeel te werven, ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. De wil om hard te werken zeker wel, belangrijk is dat iemand fysiek goed in orde is. Werken in de fundering is buitenwerk, dus ook daar moeten geen bezwaren voor zijn. Het kan zijn dat een project aan de andere kant van Nederland uitgevoerd moet worden, op die momenten ga je met een team in de kost, je blijft in de buurt van de bouw overnachten, uiteraard staat hier een vergoeding tegenover. Werken in de fundering brengt goede verdiensten met zich mee en er is de mogelijkheid om veel uren te maken, die allemaal uitbetaald worden.

Voorbereiding

Een optimale voorbereiding van de start van de werkzaamheden, daar gaan we voor. De mannen krijgen te zien wat het werken in de fundering inhoud a.d.h.v. een filmpje. Wij zorgen dat VCA en GPI kunnen worden gehaald als dit nog niet het geval is. Veiligheid is zeer belangrijk, dit zullen we aan de hand van filmpjes en voorbeelden extra benadrukken en laten zien. We hebben diverse materialen tot onze beschikking, deze zullen we laten zien en zo is al direct duidelijk waar een aantal werkzaamheden mee verricht worden op de bouw. Tot slot maken we goede afspraken en bespreken we de algemene werknemersvaardigheden. Wij zorgen ervoor dat een nieuwe werknemer met deze voorbereiding goed van start kan gaan bij een opdrachtgever.

Begeleiding

Nu is alles geregeld en er gestart kan worden met de werkzaamheden, bieden wij de mogelijkheid dat iemand van ons de 1e dag meegaat naar de bouw om op te starten en te begeleiden waar nodig. We vinden het ontzettend belangrijk dat er een goede communicatie is tussen alle partijen, zodat we weten hoe de eerste dag/dagen verlopen zijn. Uiteraard kan er altijd contact opgenomen worden voor vragen en andere zaken die niet kunnen wachten. Om op de hoogte te zijn van het functioneren in de eerste dagen hebben we een digitaal feedbackformulier ontwikkelt, eenvoudig in gebruik, maar voldoende om duidelijk te krijgen hoe de start is verlopen en of iedereen tevreden is. Zo kunnen we vragen beantwoorden, begeleiden en bijsturen als dit noodzakelijk is.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Aanmelden

Meld je aan bij FlexOnYou en laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Onze recruiters nemen jouw aanmelding zorgvuldig door. Daarna zullen zij spoedig contact met je opnemen.

Kennismaking

Tijdens het persoonlijke gesprek leren we je graag beter kennen en brengen we in kaart wat jouw ambities zijn. We sparren graag met je en kijken naar de mogelijkheden binnen FlexOnYou en onze partners.

Doelstellingen

Naar aanleiding van de kennismaking brengen we jouw persoonlijke wensen en doelen in kaart. Op die manier krijgen wij een goed beeld van wat jij wil bereiken, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

De perfecte match

We hebben hem gevonden: de perfecte match. Wij willen dat jij goed op je plek zit en het maximale uit jezelf kunt halen. FlexOnYou draait om jou en onze relatie. We gaan natuurlijk voor een lange samenwerking.

Jouw succes

Goed nieuws! Je gaat aan de slag bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want de lijnen blijven kort. Zo kun jij altijd direct contact leggen. We zijn jouw partner op de werkvloer en ondersteunen waar nodig.

{

Succes is de kruising van geluk en hard werken

Nathalie Veenbrink
Operationeel manager- en beroepscoach

SNF-113-1536×1536

Wil je werken in de fundering?

Enthousiast geworden? Neem dan direct contact op om onze mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee.

FlexOnYou

Dé partner voor een goede samenwerking in de funderingstechniek. Wij hebben altijd de beschikking over geschikt personeel. Hoe duidelijker het personeelsvraagstuk hoe gerichter wij kunnen leveren. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is hierin essentieel en wij staan erom bekend dat onze werkdag niet stopt om 17.00 uur of in het weekend. Ons recruitmentteam is zowel nationaal als internationaal georiënteerd om aan de vraag te kunnen voldoen. Hiermee houden we altijd rekening met de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Ben je op zoek naar personeel, aarzel dan niet en neem contact op voor een (vrijblijvend) informatief gesprek over onze mogelijkheden.

SNF-113-1536×1536