Detacheringsbureau Nijmegen

Home » Detacheringsbureau Nijmegen

Heb je als bedrijf een personeelsvraag en wil je dit uitbesteden?

Dan is het inschakelen van een detacheringsbureau vaak een goed idee. Een Detacheringsbureau bemiddelt tussen vraag en aanbod. Flexonyou heeft altijd geschikt personeel voor jouw onderneming. Of je nou op zoek bent naar tijdelijk personeel of vast personeel in de bouw, techniek en/of transport sector. Belangrijk om te weten van een detacheringsbureau is dat de gedetacheerde in dienst is van het detacheringsbureau en wordt uitgeleend aan het bedrijf.

SNF-113-1536×1536

Werk met ons samen!

Waarom hét detacheringsbureau uit Nijmegen inschakelen?

Kwaliteit

Onze mensen zijn goed voorbereid op een toekomstige baan. Wij investeren in opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Ook zorgen we dat een eventuele taalbarrière geen rol zal spelen.

Flexibel

Bij detachering zit je als bedrijf niet vast aan een langdurig contract met een werknemer. Daardoor voorkom je hoge kosten wanneer er geen behoefte meer is aan ondersteuning. Ook wanneer een werknemer ziek is, hoef je als bedrijf de professional niet door te betalen. Dit regelen wij als detacheringsbureau in Nijmegen.

Snel productief

Via deze manier personeel inzetten is effectief. Het personeel is snel ingewerkt, ze hebben veel ervaring en eraan gewend om snel bij te springen. Geen lange inwerkperiode!

Snelheid

Door via ons als detacheringsbureau uit Nijmegen personeel in te zetten bespaar je veel tijd. Geen vacature plaatsen, wachten op reactie, gesprekken voeren, 2e gesprekken voeren, arbeidsvoorwaarden gesprekken voeren en inwerkperiode vrij plannen. Wij hebben de professionals als voor je klaarstaan en begeleiden wij onze mensen on the spot!

Zekerheid

Het bovenstaande maakt een overkoepelend voordeel erg duidelijk: zekerheid! Zekerheid van het juiste personeel op de juiste plek en op de juiste tijd. Flexonyou het detacheringsbureau uit Nijmegen maakt het mogelijk voor je!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Het verschil tussen uitzenden en detacheren?

Een gedetacheerde staat onder contract bij ons detacheringsbureau in Nijmegen. Wij betalen dus ook het salaris ook als er tijdelijk geen opdracht beschikbaar is voor de gedetacheerde. Dit is ook direct het verschil met een uitzendcontract. Een uitzendkracht werkt op opdrachtbasis en in dit geval dienen wij als uitzendbureau enkel als tussenpersoon tussen de uitzendkracht en de opdrachtgever. Een uitzendkracht krijgt alleen de uren betaald die hij of zij gewerkt heeft. En wanneer de opdracht is afgelopen, krijgt hij of zij niet doorbetaald. Iemand met een uitzendcontract heeft dus niet de salarisgarantie die iemand met een detacheringscontract heeft.

Weten wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf?