Home » Ons verhaal

Wij helpen jou verder

FlexOnYou is ontstaan vanuit de filosofie om de partijen waarmee we werken écht verder te helpen in de stappen die zij ondernemen. Want voor iedereen die onze hulp kan gebruiken geldt dat groei de belangrijkste drijfveer is. Opdrachtgevers helpen we in de groei van hun bedrijf, kandidaten in hun persoonlijke en zakelijke groei. We zien het belang en het profijt dat onze relaties hierbij ervaren en zetten daarom alles op alles om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Betrouwbare partner voor jouw personeelsvraagstuk

FlexOnYou heeft in de afgelopen jaren veel langdurige samenwerkingen opgebouwd. Terwijl we enerzijds wekelijks nieuwe mensen plaatsen, blijven anderzijds veel van onze kandidaten voor een lange tijd voor ons werken. Met het grote tekort aan handen op de arbeidsmarkt verleggen we de grenzen. Letterlijk, want we werken ook met buitenlands personeel. Om ervoor te zorgen dat zij ook daadwerkelijk aan de slag kunnen en zich hier thuis voelen, faciliteren we alles voor onze werknemers. Denk hierbij aan huisvesting, (zorg)verzekeringen en wanneer nodig een auto. Want laten we eerlijk zijn: om goed aan de slag te kunnen hebben ze een stabiele basis nodig. Persoonlijke benadering is voor ons erg belangrijk. We zetten graag dat stapje extra om onze partners van de beste service te voorzien.

SNF-113-1536×1536

Kandidaten

Zoek je werk, dan hebben we dat voor je. Vaak kunnen we je al direct ergens plaatsen, maar ook als dat niet lukt, streven we ernaar je zo snel mogelijk (tijdelijk) op een passende plek te plaatsen. Wij vinden het belangrijk dat jij op de juiste plek terechtkomt en met plezier naar je werk gaat. We zetten dan ook alles op alles om de zaken goed voor je te regelen. Wij zijn ervan overtuigd dat we dit terugzien in gewerkte uren en in langdurige samenwerkingen. Natuurlijk willen we ook dat beetje extra bieden in begeleiding en ondersteuning en hebben we hier ook de mensen voor in huis om dit te kunnen doen. Dit doen we doormiddel van coaching op de werkvloer, persoonlijke begeleiding en opleiding, dit kan in vele richtingen zijn, waarbij het belangrijk is dat vraag en aanbod bij elkaar gebracht wordt. us leo.

Opdrachtgevers

Bij ons kun je terecht voor het hele pakket als het gaat om personeelswerving. We nemen zoveel mogelijk voor je uit handen, zodat jij die vrijhoudt voor je eigen werk. FlexOnYou is gespecialiseerd in recruitment, werving en selectie, uitzenden, internationale oriëntatie, scholing en coaching. We vinden het belangrijk dat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt met onze mensen. Daarom geven we de garantie dat wij jou in korte tijd kunnen verblijden met het juiste personeel. Zodra we dat gevonden hebben, stopt ons werk niet. Ook wanneer onze mensen bij jou aan de slag zijn, staan we voor je klaar om je te helpen en zorgen we ervoor dat onze mensen de volgende dag weer goed van start kunnen.

Missie

Onze missie is het vergroten van de kansen van goede professionals op de technische arbeidsmarkt en het zorgen voor betrouwbare, duurzame samenwerkingen tussen alle betrokken partijen. Door een goede match te maken tussen werkgever en werknemer zorgen wij voor een goede start van de samenwerking waarin we alles goed faciliteren. In de eerste fase blijven we nauw betrokken en ook daarna zorgen we voor een goede communicatie en evaluatie. Hierin is onze drive voor een goede samenwerking enorm zichtbaar, ook is bij ons de intrinsieke motivatie zeer duidelijk zichtbaar om iedere dag weer mooie resultaten te behalen. Wij houden van uitdagingen en halen hiermee ook het beste uit onszelf.

Visie

Ons streven is dat we vanuit onze kracht op verschillende manieren het verschil kunnen maken in de uitzendbranche, wij willen ieder bedrijf zo bedienen dat een medewerker in zijn kracht staat en zo een optimale samenwerking ontstaat het liefst voor lange tijd. Onze ervaring leert dat het belangrijk is de vraag van de opdrachtgever helder te krijgen, van een groot aantal bedrijven weten we dit al door voorgaande plaatsingen, wij moeten meeveren met deze vraag en daar de juiste werknemers bij zoeken. De lijntjes moeten kort zijn en onze werknemers moeten een goede intrinsieke motivatie hebben om te werken. Dit alles samen is een succesformule gebleken, waarin we laten zien wekelijks te groeien en goede resultaten behalen.

{

Zoek werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken

Boy van de Beek
Financieel manager

SNF-113-1536×1536

Onze backoffice hebben wij uitbesteed aan een specialist: Flexhub.

Deze backoffice dienstverlener heeft haar certificeringen en verklaringen, waaronder de NEN 4400-1 certificering, VCU-certificering, het SNA-keurmerk en de WKA-verklaring. Daarnaast is Flexhub ABU (algemene bond uitzendondernemingen) volgend.

Door ons partnerschap met Flexhub kunnen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen die we belangrijk vinden, denk hierbij aan: een goede CAO inschaling, goede facturen en betalingen. Deze samenwerking brengt als bijkomend voordeel met zich mee dat je ook bij ons terecht kunt voor juridische, financiële, technische of alle overige vragen van jou of je werknemers.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ben jij gemotiveerd en opzoek naar een langdurig dienstverband? Dan zijn wij opzoek naar elkaar. Ons bestand bestaat uit een groot en gevarieerd aanbod van interessante bedrijven. Hierdoor kunnen wij jou snel van jouw nieuwe uitdaging voorzien. Is het geen match of hebben wij op dit moment geen baan die past bij jouw idealen, dan zorgen wij ervoor dat jij tijdelijk aan de slag kunt totdat wij de perfecte plek voor jou gevonden hebben.