Home » Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

SNF-113-1536×1536

Kunnen we ergens mee helpen?

In deze tijd van arbeidsschaarste kunnen we ons voorstellen dat je soms wanhopig op zoek bent. En dat terwijl jij je handen goed kunt gebruiken voor belangrijkere zaken… Gelukkig is FlexOnYou er om jou daarbij te assisteren. Met een team dat vol energie zit, de oplossingen al heeft gevonden voordat het probleem is ontstaan én zich met toewijding inzet om geschikte kandidaten te plaatsen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Het vinden en plaatsen van geschikt personeel

We nemen het hele traject omtrent personeelswerving voor je uit handen. Dat begint dus al bij de werving en selectie, maar stopt niet zodra we iemand geplaatst hebben. We staan, voor zowel onze mensen als voor jou, altijd klaar om onze ondersteuning optimaal te verzorgen. We zorgen ervoor dat “onze jongens” elke dag productief voor je zijn. Daar mag je op vertrouwen, dan kun jij je focus verleggen naar andere aspecten van je werk.

SNF-113-1536×1536

Snel het juiste personeel

Omdat wij het van groot belang achten dat jouw personeelsvraagstukken snel worden opgelost, streven wij ernaar om binnen afzienbare tijd een passende kandidaat aan te bieden. Met de kennis en expertise die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd hebben we aan een paar woorden genoeg om geschikte mensen voor het personeelsvraagstuk binnen jouw bedrijf te vinden. Daardoor zijn we in staat snel te handelen, zodat jij spoedig weer volledig operationeel bent.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Aanmelden

Registreer je bij FlexOnYou en vertel ons waar je naar op zoek bent en wat jouw sterke punten zijn. Onze recruiters kijken zorgvuldig naar jouw aanmelding. Daarna ontvang je spoedig bericht van hen.

Kennismaking

Tijdens het persoonlijke gesprek willen we je graag beter leren kennen en achterhalen we jouw ambities. We bespreken graag met je en verkennen de mogelijkheden die FlexOnYou en onze partners bieden.

Doelstellingen

Na onze ontmoeting analyseren we jouw persoonlijke wensen en doelen. Op die manier krijgen wij een duidelijk beeld van jouw ambities, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

De juiste klik

We hebben de ideale match gevonden. Het is ons doel dat jij je comfortabel voelt en het beste uit jezelf haalt. FlexOnYou staat in het teken van jou en onze verbinding. We streven naar een langdurige samenwerking.

Jouw succes

Geweldig nieuws! Je gaat beginnen bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want de lijnen blijven kort. Zo kun jij altijd direct contact leggen. We zijn jouw steun op de werkvloer en ondersteunen waar nodig.

{

Jouw succes is ons doel

Anis Mansouri
Outbound Sales Manager

SNF-113-1536×1536

Sectoren

Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om de gouden handen te vinden, ligt onze focus voornamelijk op de sectoren installatietechniek. We weten van A tot Z wat er speelt en wat de ontwikkelingen zijn, waardoor we goed kunnen inschatten welke vaardigheden en kwaliteiten je zoekt. Met het oog op de toekomst hebben we ons tevens gespecialiseerd in het vinden van geschikt personeel uit internationale bronnen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat ze volledig ondersteund worden bij hun overgang naar werken in Nederland. Van huisvesting tot zorgverzekeringen: alles wordt voor ze geregeld. 

Hoe mogen we jou helpen?

FlexOnYou kent alle ins en outs van het wervingsproces, de selectieprocedure, het uitzenden, de internationale oriëntatie, scholing én coaching. We durven dan ook te beloven dat we jou kunnen helpen. Dus, sta je te springen om helpende handen? Neem dan gauw contact met ons op. We staan voor je klaar.