Home » Werk zoeken nijmegen

Werk zoeken Nijmegen

Op zoek naar werk in Nijmegen? Misschien is de bouw en infra, de metaaltechniek of de installatietechniek wel iets voor jou!? Zoek dan ook niet verder naar werk in Nijmegen, want Flexonyou vindt altijd de beste baan voor jou en de fijnste werkgever met de meest uitdagende werkzaamheden. Nog geen werkervaring? Dat maakt helemaal niks uit, want met onze persoonlijke begeleiding begeleiden we je naar wat nodig is voor die ene functie. Ben je op zoek naar werk in Nijmegen en wil je graag erachter komen wat onze werkwijze betekent voor jou als werkzoekende in Nijmegen? Lees dan onze vijf stappen naar jouw succes.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Beginnen

Registreer je bij FlexOnYou en vertel ons waar je naar op zoek bent en wat jouw sterke punten zijn. Onze recruiters nemen jouw aanmelding zorgvuldig door. Daarna ontvang je spoedig bericht van hen.

Kennismaken

Bij onze kennismaking leren we je graag beter kennen en ontdekken we wat jouw doelen zijn. We denken graag met je mee en onderzoeken samen met jou de mogelijkheden binnen FlexOnYou en met onze partners.

Targets

Naar aanleiding van de kennismaking analyseren we jouw persoonlijke wensen en doelen. Op die manier begrijpen wij wat jouw doelen zijn, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

Match

We hebben de ideale match gevonden. Het is ons doel dat jij je comfortabel voelt en het beste uit jezelf haalt. FlexOnYou draait om jou en onze relatie. We streven naar een langdurige samenwerking.

Aan de slag

Geweldig nieuws! Je gaat aan de slag bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want we houden de communicatielijnen kort. Zo kun jij direct contact met ons opnemen. We zijn er voor jou op de werkvloer en helpen waar we kunnen.

Werk zoeken in nijmegen

Flexonyou komt uit Nijmegen en heeft daarom een breed scala aan bedrijven klaarstaan waar jij als werkzoekende in Nijmegen aan de slag kunt gaan. Zoek je werk buiten Nijmegen, ook dat is geen probleem. De basis is dat je werk zoekt en er zin in hebt dan vinden wij altijd een perfecte match voor je. Of je nog oriënterend bent in je zoektocht naar werk of wanneer je al precies weet wat je wilt, wij zijn ervoor jou en vinden altijd een baan die bij je past. Kennismaken? Solliciteer dan gemakkelijk en snel via onderstaande knop. Goed om te weten: CV en/of motivatiebrief is niet verplicht.

SNF-113-1536×1536

Jij zoekt werk

Flexonyou heeft werk voor jou. Je bent klaar om aan de slag te gaan en je zoekt eigenlijk alleen nog werk dat bij je past. Daar kunnen wij wel wat mee! Het is onze passie om werkzoekende te ondersteunen in het vinden van werk. Samen gaan we jouw toekomst een groot succes te maken. Laten we kennismaken om elkaar te leren kennen. Op die manier zijn wij ervan overtuigd dat we een passende match tot stand kunnen brengen. Wat wij belangrijk vinden is dat: wanneer je op zoek bent naar werk in Nijmegen: je bij ons geen nummer bent, maar een zeer gewaardeerde werknemer. Dit is de basis van je nieuwe loopbaan en onze samenwerking.

{

De expert in alles, was ooit een beginner

Anis Mansouri
Operationeel coördinator, organisatiestructuur- en HRM