Home » Uitzendbureau Nijmegen

Uitzendbureau Nijmegen

Flexonyou hét uitzendbureau in Nijmegen

Flexonyou is het snelst groeiende uitzendbureau in Nijmegen. Dit komt omdat wij de partijen waarmee we aan de slag gaan écht verder helpen in de stappen die zij ondernemen of het nu gaat om opdrachtgevers of kandidaten. Onze basis is altijd langdurige samenwerkingen. Groeien doe je samen en dat doen we dus ook! Wil je samen groeien? Vraag dan meer informatie aan.

Werk met ons samen!

Onze stappen!

Aanmelden

Meld je aan bij FlexOnYou en laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Onze recruiters nemen jouw aanmelding zorgvuldig door. Daarna zullen zij spoedig contact met je opnemen.

Kennismaking

Tijdens het persoonlijke gesprek leren we je graag beter kennen en brengen we in kaart wat jouw ambities zijn. We sparren graag met je en kijken naar de mogelijkheden binnen FlexOnYou en onze partners.

Doelstellingen

Naar aanleiding van de kennismaking brengen we jouw persoonlijke wensen en doelen in kaart. Op die manier krijgen wij een goed beeld van wat jij wil bereiken, zodat we een geschikte plek voor je kunnen vinden.

De perfecte match

We hebben hem gevonden: de perfecte match. Wij willen dat jij goed op je plek zit en het maximale uit jezelf kunt halen. FlexOnYou draait om jou en onze relatie. We gaan natuurlijk voor een lange samenwerking.

Jouw succes

Goed nieuws! Je gaat aan de slag bij je nieuwe werkgever. Je bent nog niet van ons af, want de lijnen blijven kort. Zo kun jij altijd direct contact leggen. We zijn jouw partner op de werkvloer en ondersteunen waar nodig.

De groeiformule

Wij zijn een uitzendbureau in Nijmegen die samen met opdrachtgevers en kandidaten groeit. Een uitzendbureau in Nijmegen dat er is voor jou! Wanneer je jouw bedrijf wilt laten groeien of wanneer je als persoon zakelijk wilt groeien. Wij zijn het uitzendbureau in Nijmegen dat werkt voor jou. Ervaar zelf onze groeiformule. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 

SNF-113-1536×1536

Groeien als kandidaat

Zoek je werk via een uitzendbureau in Nijmegen, dan heeft Flexonyou dat voor je. Over het algemeen kan je meteen ergens terecht voor werk, wanneer dat bij uitzondering niet direct lukt, streven we ernaar je zo snel mogelijk (eventueel tijdelijk) op een passende plek te plaatsen. Mensen die willen werken, hoeven namelijk niet te wachten! Plezier in je werk hebben vinden wij als uitzendbureau in Nijmegen erg belangrijk en dit is dan ook altijd ons streven. Onze basis is langdurige samenwerkingen, hopelijk ook met jou! Kennismaken?

Groeien als opdrachtgever

Een uitzendbureau is er niet alleen voor werkzoekende, maar zeker ook voor werkgevers. It takes two to tango en daarom is een uitzendbureau niet effectief zonder de één of zonder de ander. Bij Flexonyou, het uitzendbureau in Nijmegen kun je terecht voor het gehele pakket wanneer het gaat om personeelswerving. Ons uitzendbureau in Nijmegen, Flexonyou is gespecialiseerd in recruitment, werving en selectie, uitzenden, internationale oriëntatie, scholing en coaching. Wij garanderen dat wij jou in korte tijd kunnen voorzien van het juiste personeel. Los daarvan stopt ons werk dan niet! Wanneer onze mensen bij jou aan de slag gaan, staan we voor je klaar om je te helpen en zorgen we ervoor dat onze mensen de volgende dag weer goed van start kunnen. Mogen we jou ondersteunen?

SNF-113-1536×1536
{

Succes is de kruising van geluk en hard werken

Nathalie Veenbrink
Operationeel manager- en beroepscoach

Uitzendbureau Nijmegen + Europese werknemers

Flexonyou is dan wel een uitzendbureau gevestigd in Nijmegen, maar ons kandidaten komen ook van buiten de landsgrenzen. Het maakt ons niets uit waar je vandaan komt. Dus kom je niet uit Nederland, woon je niet in Nederland? Dan bieden wij jou graag de beste ondersteuning en investeren continu in jou. Wil je aan de slag in Nederland? Dan vinden wij het als uitzendbureau in Nijmegen belangrijk dat onze internationale werknemers zich thuis voelen in Nederland, daarom dragen wij zorg voor huisvesting, een eventuele auto en jouw zorgverzekering.

SNF-113-1536×1536