Functieomschrijving:

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar funderingswerkers. Zij zijn door hun brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden.

Wij zijn per direct op zoek naar funderingswerkers voor diverse projecten in heel Nederland.

Wie zoeken wij:

Wat bieden wij jou:

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een machinist midi graafmachine. Deze graafmachines worden ingezet bij projecten waar betonmortelschroefpalen worden gemaakt.

Met de midigraafmachine ondersteun je de machinist van de funderingsmachine in het uitvoeren van de funderingswerkzaamheden. Je verwijdert de uitkomende grond en schraapt de paalkoppen netjes af. Jij bent geen machinist die urenlang in zijn cabine blijft zitten, maar je pakt ook de andere werkzaamheden op. Je ziet wat er moet gebeuren en samen met je collega’s demonteer je het materieel en bouwt het weer op. Je pleegt onderhoud en houdt het schoon, je assisteert in het laden en lossen van materiaal en zorgt met het team voor een nette en veilige bouwplaats.

Wie zoeken wij:

Wat bieden wij jou:

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een junior/beginnend werkplaats timmerman. Als timmerman ga je voor deze opdrachtgever in de werkplaats aan de slag met de voorbereiding, het maken en afwerken van dakkapellen. Je bent op een vaste plek aan het werk in een enthousiast en gezellig team.

Voor deze functie ga je aan het werk bij een opdrachtgever in de omgeving van Nijmegen. je werkt in een grote en moderne werkplaats met goede machines aan verschillende projecten. Je komt terecht in een divers en gezellig team. Met jouw (technisch) inzicht en doordat jij weet hoe je de machines in de werkplaats gebruikt, kan jij vanaf de tekening op een juiste manier te werk gaan. Tussen het werken door is er altijd tijd voor een praatje en op vrijdagmiddag drinken jullie een welverdiende borrel.

Wie zoeken wij:

Wat bieden wij jou:

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar steigerbouwers. ben jij een echte aanpakker en op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan direct contact op. Als (startende) steigerbouwer assisteer je jouw collega’s bij het op- en afbouwen van steigers, je gaat aan het werk bij de mooiste projecten door heel Nederland. Samen met je vaste team van steigerbouwers ga jij iedere dag aan de slag.

Onze opdrachtgever werkt door heel Nederland. Je werkt in een enthousiast team van ervaren en startende steigerbouwers. Onze opdrachtgever verwacht dat je fysiek zwaar werk wil verrichten en stelt daar goede verdiensten tegenover. Jij houdt als steigerbouwer van grote hoogtes en waagt je het liefst helemaal naar boven. Je bent gediciplineerd en een echte teamplayer. Je bent lekker buiten aan het werk, elk seizoen heeft zijn charme, maar met de zomer voor de deur sta jij de komende maanden in het zonnetje op de steiger.

Wie zoeken wij:

Wat bieden wij jou:

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar allround loodgieters met ervaring in de woningrenovaties waaronder badkamer-, keuken- en toiletrenovaties, je installeert water-, afvoer- en gasinstallaties. Daarnaast voer je alle voorkomende werkzaamheden uit.

Onze opdrachtgever is de specialist in de installatietechniek, je werkt in een prettig, vakbekwaam team.

Wie zoeken wij:

Wat bieden wij jou:

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar chaletbouwers waarbij je timmerwerkzaamheden gaat verrichten. Als werkplaatstimmerman ga je je bezig houden met het bouwen en afwerken van de chalets.

Wie zoeken wij:

Wat bieden wij jou: