Home » Vacatures in de installatietechniek

Vacatures in de installatietechniek

Ontdek jouw kansen in de installatietechniek! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de installatietechniek? Dan zoeken, wij van FlexOnYou uitzendbureau, jou! Binnen de installatietechniek bieden we verschillende openstaande vacatures aan. Zo zijn er veel kansen voor ervaren én onervaren loodgieters, elektromonteurs, en installateurs. Ontdek waarom FlexOnYou dé plek is om jouw carrière in de installatietechniek naar nieuwe hoogten te brengen.

Waarom kiezen voor FlexOnYou in de Installatietechniek?

Onze stappen!

Specialisatie in installatietechniek:

Bij FlexOnYou uitzendbureau focussen we onder andere op de installatietechniek. Dit betekent dat onze expertise en netwerken volledig zijn gericht op het verbinden van talentvolle professionals met toonaangevende bedrijven binnen deze sector. Of je nu een specialist bent in sanitair, elektrotechniek, of installatie, wij hebben de perfecte vacatures voor jou.

Uitdagende projecten:

Wij begrijpen dat jij op zoek bent naar projecten die jouw vaardigheden uitdagen en laten groeien. Daarom werken wij samen met gerenommeerde bedrijven die betrokken zijn bij diverse projecten, variërend van grootschalige nieuwbouwprojecten tot complexe renovaties. Ontwikkel jezelf door deel te nemen aan innovatieve en impactvolle projecten.

Persoonlijke ontwikkeling:

Bij FlexOnYou geloven we in jouw groei en ontwikkeling. Daarom bieden wij niet alleen vacatures, maar ook mogelijkheden voor training en bijscholing. Of je nu je vaardigheden wilt uitbreiden met de nieuwste technologieën of certificeringen wilt behalen, wij ondersteunen jouw professionele groei.

Persoonlijke begeleiding:

Bij FlexOnYou gaan we verder dan alleen het matchen van Cv’s met vacatures. We streven ernaar om jou persoonlijk te leren kennen, zodat we de perfecte match kunnen maken op basis van jouw vaardigheden, ervaring en ambities. Onze toegewijde recruiters bieden persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces.

Concrete en actuele vacatures in de installatietechniek

Loodgieter

Als loodgieter bij FlexOnYou krijg je de kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten op het gebied van sanitair, verwarming en ventilatie. We zoeken naar zelfstandige professionals en ervaring in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten zijn pluspunten, maar geen vereisten.
Elektromonteur
Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen. Onze vacatures omvatten diverse projecten, variërend van woningbouw tot utiliteitsbouw.

Installateur

Ben je een ervaren installateur met kennis van verwarming, koeling en ventilatiesystemen? Bij FlexOnYou hebben we uitdagende kansen voor installateurs die streven naar precisie en kwaliteit in hun werk.

SNF-113-1536×1536

Hoe solliciteer je?

Vraag gemakkelijk en snel meer informatie aan zonder het verplicht toevoegen van een C.V. of motivatiebrief. Een andere manier is door te reageren op de specifieke vacature. Ons sollicitatieproces is eenvoudig en transparant.

Na je sollicitatie of meer informatieaanvraag nemen we vrijblijvend contact met je op voor een persoonlijk gesprek.

Hopelijk tot snel!

FlexOnYou is meer dan alleen een uitzendbureau; we zijn jouw partner in de zoektocht naar een succesvolle carrière in de installatietechniek. Ontdek de mogelijkheden die op jou wachten en neem de volgende stap in jouw professionele reis met FlexOnYou uitzendbureau. Solliciteer vandaag nog en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw carrièredoelen in de boeiende wereld van de installatietechniek!

{

De expert in alles, was ooit een beginner

Anis Mansouri
Operationeel coördinator, organisatiestructuur- en HRM